Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
kolejne pytania mnie nurtują w kwestii wysyłki towaru do Kupującego...
1. Jak to wygląda w przypadku hurtowni, która nie ma w swojej ofercie SMART lecz kurierów i generalnie nie obsługuje zwrotów do paczkomatów i innych stacjonarnych form odbioru przez hurtownię - wyłącznie kurier i to zrozumiałem ponieważ nie będą jeździć odbierać paczek z paczkomatów lub Żabek 🙂 Chodzi mi o to czy wykupując Smarta w Allegro jestem wstanie to załatwić - tzn. np. Kupujący wkłada paczkę zwrotną do paczkomatu a hurtownik dostaje ją do swojej siedziby? czy taka forma odpada?
2. Podobne pytanie odnośnie wysyłkę przez hurtownika do paczkomatu - tzn. ja wykupuję Allegro Smart dla sprzedających następnie do hurtownika przyjeżdża kurier (dostawca związany umową z Allegro) np. Inpost-paczkomaty i paczka jest umieszczana w paczkomacie docelowym wybranego przez Kupującego?
Pytam ponieważ chciałbym uniknąć korzystania wyłącznie zawsze płatnych (dla Kupującego) form dostawy zapewnianych przez hurtownię...
Z góry dziękuję za odpowiedź
Paweł
1 zwrot smart wraca na adres nie do żabki 🙂
2 smarta dla sprzedawców się nie wykupuje 😞 tak odbiera z hurtowni i umieszcza w paczkomacie 😞
@AlaN26 smart sam wskoczy jak spełnisz warunki 🙂