Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
zastanawiam się, dlaczego po otrzymaniu wpłaty od kupującego - pobraniu etykiety - nie mogę wypłacić środków zgromadzonych na PayU? Martwi mnie to trochę - gdyż mam obawy z nadaniem przesyłki - boję się, czy nie zostanę bez towaru i bez pieniążków jednocześnie.
Do tej pory nie było żadnych problemów.
Pozdrawiam serdecznie
Jeżeli masz wpłatę od kupującego to musisz wysłać towar, szary przycisk to już twoja sprawa. Może zacznij od wyczyszczenia przeglądarki albo:
przycisk do wypłat. Przycisk jest aktywny wyłącznie, gdy masz dostępne środki i aktywna jest usługa PayU lub Przelewy24. Jeśli ustawisz automatyczne wypłaty, wówczas środki będą wypłacane na Twój rachunek zgodnie z określonymi przez Ciebie ustawieniami wypłat. Zawsze możesz zlecić wypłatę na żądanie – czyli poprzez kliknięcie w przycisk. Jeśli w ustawieniach wybrałeś wypłatę na żądanie, wówczas musisz wypłacać środki własnoręcznie – czyli poprzez kliknięcie w przycisk.
@vvtrader Napisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf i domagaj się odblokowania wypłat. To są Twoje pieniądze. Czasem już samo zgłoszenie na tym forum powoduje, że wypłaty stają się możliwe.
Mam nadzieję, nigdy takiego problemu nie miałem - fakt, gdyż od roku byłem tylko kupującym 🙂 Oczywiście, tak zrobię.
@vvtrader, z tego, co widzę, udało Ci się zlecić wypłatę dziś po godzinie 18. 🙂