Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Jak usunąć przesyłkę DPD?
System podzielił mi zamówienie na dwie paczki, ale udało się spakować je w jedną i chciałabym usunąć tą drugą, żeby nie wisiała jako nienadana. Niestety opcja „Anuluj przesyłkę” po wejściu w zamówienie jest niedostępna. Czy ktoś mógłby pomóc?
@GlobalDealz Nie ma potrzeby anulowania etykiety. Opłata zostanie pobrania dopiero w momencie zeskanowania paczki przez kuriera, zatem zapłacisz tylko za wykorzystane etykiety. 🙂
hajka
mam podobną sytuację , na jeden zakup mam dwie przesyłki , bo pomyliłem się w pierwszej ,i teraz jedna przesyłka wisi jako niezrealizowana , jak ją usunąć ?
Wiktoria wyżej odpowiedziała. Nie usuniemy jej ale zapłacić wyłącznie za wykorzystaną etykietę.
no ok, lecz ta "wisząca" dostawa , psuje mi jakość sprzedaży , pomimo , że przesyłka została doręczona a nawet odebrana z paczkomatu . Straciłem punkty ze względu na przedłużającą się wysyłkę . Co w tym wypadku powinienem zrobić ?
czyli czas nadania nie liczy się od momentu kiedy ja wsadzę paczkę do paczkomatu, tylko moment w którym kurier ją zabiera z paczkomatu ?
dokładnie , była nadana 11 grudnia, gdzie mogę wysłać potwierdzenie które dostałem z InPost , aby zabrane punkty moje , zostały mi przywrócone ?
Ok , dzięki