anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie przesyłki DPD

GlobalDealz
#8 Zapaleniec

Dzień dobry.
Jak usunąć przesyłkę DPD? 
System podzielił mi zamówienie na dwie paczki, ale udało się spakować je w jedną i chciałabym usunąć tą drugą, żeby nie wisiała jako nienadana. Niestety opcja „Anuluj przesyłkę” po wejściu w zamówienie jest niedostępna. Czy ktoś mógłby pomóc?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@GlobalDealz Nie ma potrzeby anulowania etykiety. Opłata zostanie pobrania dopiero w momencie zeskanowania paczki przez kuriera, zatem zapłacisz tylko za wykorzystane etykiety. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zoo21
#7 Wielbiciel

hajka

mam podobną sytuację , na jeden zakup mam dwie przesyłki , bo pomyliłem się w pierwszej ,i teraz jedna przesyłka wisi jako niezrealizowana , jak ją usunąć ?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@zoo21 

Wiktoria wyżej odpowiedziała. Nie usuniemy jej ale zapłacić wyłącznie za wykorzystaną etykietę.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

zoo21
#7 Wielbiciel

no ok, lecz ta "wisząca" dostawa , psuje mi jakość sprzedaży , pomimo , że przesyłka została doręczona a nawet odebrana z paczkomatu . Straciłem punkty ze względu na przedłużającą się wysyłkę . Co w tym wypadku powinienem zrobić ?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@zoo21 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

zoo21
#7 Wielbiciel

czyli czas nadania nie liczy się od momentu kiedy ja wsadzę paczkę do paczkomatu, tylko moment w którym kurier ją zabiera z paczkomatu ?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@zoo21 

Powinna być nadana 11. grudnia. Nadana czyli zeskanowana przez kuriera.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

zoo21
#7 Wielbiciel

dokładnie , była nadana 11 grudnia, gdzie mogę wysłać potwierdzenie które dostałem z InPost , aby zabrane punkty moje , zostały mi przywrócone ?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@zoo21 

Odpowiedziałem Tobie wyżej. "Nadana czyli zeskanowana przez kuriera".

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

zoo21
#7 Wielbiciel

Ok , dzięki 

oznacz moderatorów