Próbuje ściągać jedyna dostępną aplikację allegro, która jest oczywiście allegro Zakup. Tam jednak przycisk moje allegro nie działa i nie przekierowuje na zakładkę sprzedaż.
Nie potrafię ściągnąć aplikacji ze sklepu Play . Tam jest tylko aplikacja dotycząca zakupów a z tej aplikacji nie dojdę do sprzedaży
Nie ma aplikacji do sprzedaży.
Cześć @loftmetalmeble, nie mamy dedykowanej aplikacji Allegro dla Sprzedawców.
W aplikacji zakupowej przechodząc do Moje Allegro masz możliwość zarządzania sprzedażą w Allegro Lokalnie.
Dobry wieczór, niestety tam jest możliwość sprzedaży lokalnej, a ja mam firmę i na moim telefonie mam jakąś stare aplikację, która mnie przekierowuje do sales center i działam. Chciałabym jednak , żeby mój mąż tez miał możliwość obsługi naszego konta, kontaktów z klientami i przeglądania ofert itp. ze swojego telefonu, a to jest wprost niemożliwe. Żadna aplikacja allegro że sklepu Play nie kieruje do zakładki sprzedaż.Wiec jak mam przekierować te moją starą aplikacje na telefon męża?
@loftmetalmeble Jak wyżej napisał Mateusz, nie ma już aplikacji dla sprzedawców. Mąż może się logować do Allegro, korzystając z przeglądarki w telefonie.
Podaj dokładną nazwę tej aplikacji i najlepiej datę jej zainstalowania (sam rok wystarczy)