Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ ,
proszę mi wytłumaczyć dlaczego zwrot prowizji za produkty, które są w Black Week wynosi 0,23 gr? Prowizja za sprzedaż produktów jest normalna, a w chwili, gdy Klient zwróci produkt nagle otrzymuje jakiś żartobliwy zwrot. O co chodzi?
@Alora-Hurtownia doprecyzuj, jakie produkty? Podaj numer zamówienia, numery ofert. To pomoże mi w weryfikacji zgłoszenia.
Numer zamówienia - c528c7b0-a0df-11ef-aacf-4dc12abe6b63
Numer zwrotu - 3QOQ/2024
Jest to trzecie zamówienie z kolei, gdzie zwrot prowizji wynosi kilka groszy. O dwóch wcześniejszych z uwagi na ilość zamówień zapomniałam.
@Alora-Hurtownia Dziękuje za informację. Konsultuję tę sprawę.
@Alora-Hurtownia Wracam z informacją. Kwota zwrotu wynika z programu AlleObniżka.
W przypadku tego zamówienia, w ramach wyrównania ceny, przyznaliśmy na rachunku 4,11 zł. W momencie gdy klient odstępuje od umowy- zwracasz mu środki, ale my nie cofamy udzielonego rabatu, jednak rozliczamy to w zwrocie prowizji. Prowizja została naliczona w kwocie 4,34 zł odjąć udzielony rabat 4,11 zł to 0,23 zł i taką również kwotę zwróciliśmy.
Ok, teraz już wszystko rozumiem. Ślicznie dziękuję 🙂