Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Podczas dzisiejszej awarii Wysyłaj z allegro wygenerowałem dwie etykiety: do Allegro One Box i do Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen, niestety obie okazały się błędne (czytnik kodów nie rozpoznaje kodu). Czy mogę wygenerować nowe etykiety? Czy muszę to jakoś zgłosić do allegro, żeby błędne etykiety zostały anulowane i nie została naliczona opłata?
Tak, zgłoś to anulują. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@bullerbyn_com_pl podaj proszę numery przesyłek, dla których etykiety chcesz anulować.
Allegro One Box: ALE00001549F8E5 odbiorca [edycja]
Allegro punkty: (00) 159007738018469066 odbiorca [edycja]
@bullerbyn_com_pl zgłosiłam prośbę o anulowanie tych etykiet. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Dzisiaj wygenerowałem nową etykietę do Allegro punkty (00) 159007738020209193 i niestety też nie działa. Czy te paczki mają czekać aż otrzymam jakąś informację z allegro?
@bullerbyn_com_pl W którym automacie próbujesz nadać przesyłkę?
Warszawa, plac powstańców
Przed chwilą na chacie dostałem info, że jak mi się nie otwiera paczkomat to mam dzwonić na infolinię i oni mi otworzą zdalnie. Ciekawe czy to zadziała
@bullerbyn_com_pl Mam nadzieję, że się uda.
@bullerbyn_com_pl daj proszę znac, czy udało się nadać przesyłki, jeżeli chodzi o anulowanie etykiety Allegro Punkty Poczta, Żabka, Orlen to nie mamy takiej możliwości, ale możesz zrobić to samodzielnie w zakładce Zamówienia w "szczegóły przesyłki" - w sekcji "przesyłka" znajdziesz opcję "usuń przesyłkę". Opłata jest pobierana dopiero gdy kurier zeskanuje przesyłkę, więc nie musisz się martwić dodatkowym kosztem.
@bullerbyn_com_pl daj se spokój z tymi zielonymi automatami, chyba w całej warszawie nie działają, wczoraj na Żoliborzu żaden nie czytał, udało się dopiero w kiosku kolportera.