Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ustawiłem w jednym ogłoszeniu błędną metodę dostawy, mianowicie chodzi o Allegro Paczkomaty inpost. Nie mam z nimi umowy, a klient wybrał tą metodę dostawy. Przesyłkę mam zamiar wysłać na własny koszt, żeby nie opóźniać dostawy. Czy da radę zrobić coś w celu nieobniżenia jakości sprzedaży? Zakładam, że paczka wysłana na własny koszt odejmie punkty.
Numer zamówienia:
Nie musisz mieć umowy ,wejdź na stronę InPostu i wydrukuj etykietę przez menagera Allegro InPost.
@budomat-handel Na dłuższą metę warto udostępniać tę formę dostawy, bo 80-90% kupujących wybiera właśnie InPost. Jak napisał @kolekcjoner608 , nie musisz mieć umowy własnej z InPost, możesz wysyłać przez Menedżera Paczek https://manager.paczkomaty.pl tylko musisz tam połączyć swoje konto z Allegro. Tu masz dokładne instrukcje, co robić:
Wtedy też nie musisz prosić o wykluczenia z jakości, no i masz znacznie taniej niż jako indywidualny. Normalnie mała paczka kosztuje 16,99, a przez Allegro tylko 11,49 zł
@budomat-handel możemy zgłosić zamówienie do wykluczenia z Twojej jakości sprzedaży, jeżeli będzie miało błędny status opóźnionego, a nadasz je terminowo. W pierwszej kolejności jednak warto skorzystać z rad @kolekcjoner608 i @SpeedyGonzalezz