Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Otrzymaliśmy zamówienie, na którego wysyłkę mamy ustawiony czas 3 dni.
Zamówienie złożone: 4 gru 2023, 11:50
Czas na wysłanie: do wt., 5 gru 2023, 23:59
Prośba o interwencję, gdyż ewidentnie wymagania co do czasu wysyłki są nieprawidłowe.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
nr: 13164145029
sygnatura: 5905274231417
Dziękuję
@ZDROWERSI Cześć, skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
@ZDROWERSI Czas deklaracji a czas predykcji to dwie różne dane. Jeśli nie chcesz mieć prezentowanych szybszych czasów niż deklaracja, to może to wymusić z poziomu swojego panelu.
W zakładce Skuteczność wysyłki dodaliśmy sekcję Dostosuj czas dostawy do Twoich preferencji. Znajdziesz tam przycisk [wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja]. Możesz z niego skorzystać, jeśli wysyłasz przesyłki szybciej, niż deklarujesz i nie chcesz, abyśmy uwzględniali to w przewidywanym czasie dostawy. Gdy go klikniesz, w Twoich ofertach z deklarowanym czasem wysyłki 2 i 3 dni, pokażemy przewidywany czas dostawy nie krótszy niż Twoja deklaracja wysyłki.
Jeśli spojrzy Pani na screen, to allegro wymaga, żeby paczka została nadana jutro.
Ja natomiast twierdzę, że wg. zadeklarowanego czasu wysyłki mam na to 3 dni czasu.
I to jest błąd po stronie allegro.
@ZDROWERSI Czas na wysłanie widoczny na zrzucie jest warunkowany przewidywanym terminem dostawy (na środę 6 grudnia). Przyspieszony czas jest spowodowany tym, że wysyłałeś paczki szybciej, niż zadeklarowane 3 dni — stąd takie wyliczenia.
Cóż, proszę przyjąć opinię, że jest to rozwiązanie nieintuicyjne.
Pani Olu, dziękuję za poświęcony czas i odpowiedź.
Miłego dnia!
@ZDROWERSI Miłego dnia!