anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

błędny podjazd kuriera DHL

e-kurczaki_pl
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

wygenerowałam etykietę i zamówiłam podjazd kuriera DHL. Kurier przyjechał do Gniezna zamiast do Święte. Etykieta jest wygenerowana poprawnie. Infolinia DHL nie potrafi mi pomóc. Będę wdzięczna za wskazówki dalszego postępowania. Kurier, który nie z mojej winy przyjechał do Gniezna, zaznaczył brak przesyłki.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@e-kurczaki_pl zgłosiłam interwencję w sprawie odbioru paczki. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@e-kurczaki_pl otrzymałam potwierdzenie, że kurier przyjechał prawidłowo. Zlecenie zostało złożone na Gniezno - kurier przyjechał na adres z ksiązki adresowej, a nie na adres z etykiety. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

e-kurczaki_pl
#8 Zapaleniec#

Sandra, 

wczoraj wygenerowałam 2 etykiety. Pierwsza Gniezno - nie zamowiłam podjazdu, bo zorientowałam się, że adres nadania jest niepoprawny. Druga - Święte - zamowiłam podjazd. W systemie allegro widniało wszystko prawidłowo:

1. Gniezno - mie zamowiono podjazdu

2. Święte - zamowiono podjazd

Paczka czeka w Święte, ale z systemu własnie znikneła prawidłowa etykieta a została wygenerowana na Gniezno.

oznacz moderatorów

e-kurczaki_pl
#8 Zapaleniec#

mogę przesłać zrzut z ekranu

oznacz moderatorów

e-kurczaki_pl
#8 Zapaleniec#

dhl.jpg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@e-kurczaki_pl Jaki adres nadania masz podany w książce adresowej w Ustawieniach zamówień?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

e-kurczaki_pl
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

zgłaszałam wczoraj na forum, że kurier DHL przyjechał po paczkę pod nieodpowiedni adres mimo poprawnie złożonego zamowienia na podjazd. Dzisiaj w systemie została usunieta prawidłowa etykieta i prawidłowe zlecenie na podjazd a pozostawiona zła etykieta i niepoprawnie złożone zlecenie na podjazd kuriera DHL. Odbiór Paczki to Święte 80, nie Gniezno.

oznacz moderatorów