Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
dodałam konto revolut do swoich rachunków do wypłat ponad dwa tygodnie temu. Wykonałam przelew a konto cały czas jest weryfikowane. Jak długo może to potwać? Na koncie mam zamrożone pieniądze których nie mogę wypłacić 😕 Codziennie wysyłam nowe paczki z zamówieniami a nie mogę wypłacić zarobionych pieniędzy... Nie otrzymuje żadnych informacji zwrotnych od allegro, opiekun też nie może zrobić nic poza podbijaniem zapytania w sprawie. W jaki sposób można to przyspieszyć. Jeśli nie istnieje możliwość zweryfikowania konta revolut (chociaż nie widze osobiście przeciwwskazań) to czy serwis allegro nie powinien o tym poinformować abym mogła rozpocząć proces weryfikacji na inny rachunek bankowy i odzyskać własne pieniądze? Proszę o pomoc
Na koncie mam zamrożone pieniądze których nie mogę wypłacić
jak dane są zgodne to PayU 3dni a Przekewy24 5dni ale ja masz kasę na koncie to...czasem trwa długo.
Problem w tym, że pieniądze zbierają się tam codziennie ponieważ sprzedaż cały czas trwa a weryfikacja utkwiła w martwym punkcie. Nikogo nie interesuje fakt, że jako przedsiębiorca mam zobowiązania poza fv z allegro 😞
@bibeloocik PayU to kilkanaście dni oczekiwania i nie ważne, czy masz 15.000 zł czy 70.000 zł
Przelewy24 szybciej, ale także długo.
My czekaliśmy na 20.000 zł ponad 2 tygodnie i każdego dnia ponaglając, przychodziła odpowiedź: "prosimy o cierpliwość".
To nie jest problem z Allegro. To zewnętrzne firmy jak Bocian czy Loombard.
Przerabiałeś to osobiście, że udzielasz takich błędnych porad? Przestań się produkować pisząc bzdury dla podbicia własnych rankingów.
A ty kim jesteś ze tak piszesz odpowiadaj zainteresowanemu a mną się nie interesuj, pamiętnik piszesz, Wiem co pisze i ty mnie nie biedzisz pouczał, to nie są blednę informacje, pracujesz w bezpiece.
Rozumiem, że nie masz innego życia niż klepanie tu od rana do nocy 7 dni w tygodniu i 365 dni w roku.
Rozumiem, że może nawet nie wychodzisz z domu i zamawiasz jedzenie do łóżka.
Nie udawaj jednak specjalisty w każdym temacie dla wygrania konkursu - najbardziej aktywny anonim w POLSCE.
Łączna liczba zamieszczonych wiadomości | 65612 |
@bibeloocik Przykro mi, ale nie mam możliwości przyśpieszenia tego procesu. Mogę jedynie zasugerować kontakt z nami przez ten formularz i przesłanie potwierdzenie zleconej płatności.
A nie podałeś czasem nr konta technicznego (zaczyna się od PL)?
Nie. To znany proceder i problem. https://pl.trustpilot.com/review/payu.pl