anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

blokada konta

MAMY ROZWIĄZANIE!
Motoswat
#8 Zapaleniec#

witam czy miał ktos taki problem z allegro ze powiazali konta z osoba z rodziny i zablokowali przez to konto 

oznacz moderatorów
32 ODPOWIEDZI 32
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Motoswat tak , to typowa procedura , wystarczy ,że użytkownik z zablokowanym kontem zakiguje się do allegro na tym samym sprzęcie co Ty , a już dane adresowe jak się pokryją to z hukiem blokują .

oznacz moderatorów
Motoswat
#8 Zapaleniec#

a co zrobic zeby mi moje konta odblokowali? ja nie jestem niczemu winna

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@Motoswat Prowadzić korespondencję z działem bezpieczeństwa a i tam wszystko wyjaśnić: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...

oznacz moderatorów
Motoswat
#8 Zapaleniec#

probowałam ale allegro pisze ze jesli tamte konto nie zostanie wyjasnione to nie odblokuja a ja nie mam nic wspólnego z tamtym kontem

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Nie ma innej metody, przykro Mi.🙁

oznacz moderatorów
Motoswat
#8 Zapaleniec#

dziekuje za info

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Motoswat piszesz o rodzinie , albo się dogadacie , albo nici z konta .

oznacz moderatorów
Motoswat
#8 Zapaleniec#

czy maja prawo blokowac tak konto jak nie ma nic wspolnego z tym

oznacz moderatorów
topcar11
#1 Nowicjusz#

Blokada konta - rodzeństwo i wspólne IP. 

witam prowadziłam sprzedaz na allegro od kilku dni mam allegro zablokowane bo powiazali mnie z zablokowanymi kontaki mojej rodziny , ale moje konto nie miało z nimi nic wspolnego moze dawiej ip ale włascicielami byly inne osoby nie moze byc tak ze ja bede opowiadac za błedy kos innego prosze o pomoc ,ze sprzedazy utzrymywalam rodzine nie biora wogule tego pod uwage rok prowadziłąm sprzedaz i bylo a tu nagle problem

oznacz moderatorów
larissaeu
#2 Obserwator#

czy rozwiązałeś sytuację  ? bo mam podobny problem 

oznacz moderatorów
Motoswat
#8 Zapaleniec#

witam. niestety nie 

oznacz moderatorów
larissaeu
#2 Obserwator#

czy odpisują na Twoje wiadomości ? bo ja czekam na odpoweidź już od wczoraj 

oznacz moderatorów
solek98
#9 Pomysłodawca#

Komedia Monty Pythona i allegro. Dla świętego spokoju odpuść sobie sprzedaż w tym serwisie, nic nie zarobisz, a zostaniesz zgnojony jak tylko się da. Będziesz chodził jak Ci zagrają tak jak połowa sprzedawców którzy się od nich uzależniła. Lepiej wcześniej usunąć tego pasożyta.

oznacz moderatorów
larissaeu
#2 Obserwator#

dobrze się mówi  - tylko my mamy 20 pracowników i z dnia na dzień nie znajde innej alternatywy 

oznacz moderatorów
Motoswat
#8 Zapaleniec#

ciezka sprawa mnie powiazli z kontem na którym jest blokada i nie do wyjasninia do póki tamta osoba nie bedzie czysta

oznacz moderatorów
LHZ
#7 Wielbiciel#

Na jednym z kont wycofałam oferty i wysłałam wypowiedzenie. Przez cały miesiąc nic na tym koncie nie sprzedałam i nie było nowych ocen, ale w jakiś magiczny sposób nagle spadła mi jakość sprzedaży z poziomu super do poziomu nieakceptowalny. No i dranie zablokowali mi wszystkie konta, także te gdzie było 100% poleceń. Nawet konto męża zostało zablokowane. Przypuszczam że zoblokują wszystkich o tym samym (popularnym) nazwisku. Bardzo dobrze sprzedaje się na erlii, słabiej na arena i wszystko. Ale przynajmniej spokój mam od tych drani.

oznacz moderatorów
LHZ
#7 Wielbiciel#

Allegro to dranie, oskubią sprzedających do ostatniego grosza
Stają się coraz bardziej pazerni, wymyślili opłatę transakcyjną od każdej oferty. Pobierają niebotyczne prowizje. Podwójna prowizja od ofert promowanych oprócz opłaty za promowanie, dopłaty do przesyłek smart, prowizje od kosztów wysyłki. Poza tym nakłaniają sprzedawców do nękania kupujących którzy wystawili mniej niż 5 gwiazdek. Mamy nękać kogoś telefonami i żebrać o zmianę oceny. No i zwroty- ktoś kupuje coś taniego i dobiera drugą rzecz ktorej nie potrzebuje żeby mieć darmową dostawę a potm zgłasza zwrot, czym przyspaża sprzedawcy dodatkowej roboty. Mam nadzieję że pazerność przyczyni się do ich upadku. Są już znacznie lepsze miejsca do sprzedaży- morele, empik, **piiip**, arena, wszystkopl i wiele podobnych. Zachęcam do bojkotu allegro.

oznacz moderatorów
ko_alka
Moderatorka
Moderatorka

@larissaeu Cześć. Dział Bezpieczeństwa Transakcji odpisuje na wszystkie wiadomości zgodnie z kolejnością zgłoszeń, dlatego poproszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości. Z pewnością otrzymasz odpowiedź. 

Ola
Moderatorka

#2 Obserwator#

w jakich godzinach ten dział pracuje  ?

bo od wczoraj nie mamy wyjaśnienia w sprawie nałożonych  blokad 

oznacz moderatorów