Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, moi klienci zaczęli dostawać wiadomości o treści: " Właśnie nałożyliśmy na Twoje konto blokadę możliwości wystawienia ofert z produktami marki: atut (/abiwa) - patrz: parametr "marka"." Dlaczego Allegro zaczęło blokować moją markę na swojej stronie? Co muszę zawrzeć w dokumentach potwierdzających "legalność oferowanych towarów tej marki". Chcę, żeby moi kontrahenci mogli sprzedawać moje produkty na platformie. Proszę o odpowiedź, pozdrawiam.
@skuteryczesci w tej sprawie skontaktuj się z nami przez formularz.
Dzień dobry,
skontaktowałem się, ale nikt mi nie odpowiedział.
Pozdrawiam
jesteś pewnie enty w kolejce 🤣 trzeba cierpliwie chwile odczekać swoje
Chciałbym załatwić sprawę możliwie jak najszybciej, ponieważ moi klienci stracili możliwość sprzedaży moich produktów z dnia na dzień. Bez ostrzeżenia czy innej informacji.
Jeszcze jakiś czas temu była możliwość kilku różnych sposobów kontaktu, a teraz albo czat-bot (który jest dodany pewnie po to, żeby się od niego odbić, bo nic nie pomaga) albo formularz kontaktowy, na który też nie uzyskujemy odpowiedzi.
@skuteryczesci metody kontaktu są zależne od powodu kontaktu. Proszę Cię o cierpliwość.
Czy jest Pani w stanie przekazać to do moich kontrahentów, którzy z dnia na dzień zostali bez możliwości sprzedaży?
@skuteryczesci poprosiłam o priorytetowe potraktowanie Twojej sprawy.
@la_nika widziałem, że można było dodać markę na platformę za Pani pośrednictwem. Czy jest to wciąż możliwe? Czy dlatego, że nie byłą dodana zostały zdjęte ogłoszenia sprzedających, czy krył się za tym inny powód?