Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otóż na koncie które ma już ponad 4 lata zacząłem handlować .
dzien wcześniej dostałem informacje o poprawnym zweryfikowaniu konta Allegro oraz koncie do wypłat .
payu mam aktywne lecz przy saldzie pisze mi : wypłaty nie aktywne .
prosze o pomoc .
@Sosna21188383 Mam to samo. PayU mam aktywne, Przelewy24 mam aktywne, a środki do wypłaty mam na czerwono nieaktywne. Tu na forum moderacja napisała mi, że to wina mojego sprzętu i mojej przeglądarki 🙂 Po kontakcie z Allegro przez formularz poproszono o zrzut ekranu i stwierdzono, że mimo to wypłaty powinny być realizowane, ponieważ nie są zablokowane 🙂 Powinny, ale pewności nie ma. To jest cyrk. Mam bankowość elektroniczną, na tym sprzęcie i na tej przeglądarce robię od lat codziennie przelewy, otrzymuję przelewy, wszystko hula aż miło, nie ma żadnych dziwnych komunikatów i blokad, tylko na Allegro mam wypłaty nieaktywne i nie wiadomo, czy pieniądze wypłacę gdy tam się pojawią.
W swojej sprawie pisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf
Mi po kilku h samo się naprawiło .
Tzn. Wstałem przed chwila i wszystko funkcjonowało
@Sosna21188383 jak masz tam 0 zł to tak będzie 😞 u mnie po zleceniu wypłaty też zmienia się na nieaktywne bo nie ma co wypłacić 😄 nie ma tu do rzeczy żadna przeglądarka 😉
Tak, i to jest normalne. W takim razie Allegro o tym nie wie i moderacja o tym nie wie, nikt z Allegro nie potrafi wytłumaczyć, tylko wprowadzają w błąd;
Nie potwierdzono błędu po naszej stronie. W związku z tym proszę, żebyś wyczyścił cookies, skorzystał z trybu incognito, innej przeglądarki lub innego urządzenia. Jeśli problem nadal będzie się pojawiać, daj znać.
To nie jest normalne, komunikat wprowadza w błąd i tak naprawdę nie wiadomo, czy wypłaty będą realizowane.