Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego mam nieaktywne wypłaty pomimo aktywnych PayU oraz Przelewy24?
Wystawiłem przed chwilą kilka rzeczy na sprzedaż i boję się, że nie będę mógł wypłacić tych pieniedzy ze sprzedaży.
@dawid124345 Sprawdź teraz. Wypłaty powinny już być aktywne.
Witam, mam ten sam problem przy kwocie która mam do wypłaty jest napisane "wypłaty nieaktywne" gdy wejdę w ustawienia jest napisane PayU Aktywne dlaczego go tak? Uprzedzam ze mam ustawione wypłaty automatycznie co czwartek to dlatego może być napisane wypłaty nieaktywne? Dziękuję za pomoc
Zmieniłem na wypłaty codziennie lecz nadal mam wypłaty nie aktywne a obok PayU jest napisane aktywne o co chodzi?
@Client:69522511 W tej chwili wypłaty są już aktywne.
@nat_not A dlaczego ja mam PayU aktywne i Przelewy aktywne, a wypłaty nieaktywne?? O co tu chodzi?
@xyz96 Możesz przesłać zrzut jak to widzisz?
@nat_not Ustawienia wypłat - PayU na zielono aktywne, Przelewy na zielono aktywne. Wypłaty środków - na czerwono nieaktywne 🙂
@xyz96 Żeby zgłosić tę sprawę do konsultacji z zespołem technicznym, potrzebuję zrzutu.
@xyz96 Nie potwierdzono błędu po naszej stronie. W związku z tym proszę, żebyś wyczyścił cookies, skorzystał z trybu incognito, innej przeglądarki lub innego urządzenia. Jeśli problem nadal będzie się pojawiać, daj znać.
@nat_not Na dobra, ale gdyby pieniądze tam były, to w obecnym stanie, na tym urządzeniu, z tą przeglądarką je wypłacę, czy nie?
@xyz96 Nie jestem w stanie odpowiedzieć jednoznacznie na tak zadane pytanie. Jeśli po zastosowaniu zaleceń, które podałam informacja o blokadzie się nie pojawia, wszystko działa poprawnie.
@nat_not A niejednoznacznie? Jeżeli mam na czerwono wypłaty nieaktywne, to raczej wypłacę, czy raczej nie wypłacę?
Witam mam ten sam problem payu i przelewy 24 na zielono aktyne a wypłaty na czerwono aktywne - jescze na początku stycznia było wzystko ok.
@sebaszczyn Wypłaty na koncie, z którego piszesz, są aktywne. Obecnie nie masz środków na saldzie Allegro Finanse, ale jeśli się na nim pojawią, nie powinieneś mieć problemów z ich wyplatą.
Suepr dzieki za info:)
podobny problem. wypłaty niby nieaktywne, ale z payU wyplacilam środki, zlecone.
Czy dostanę pieniądze na konto, czy nie ?
@Amorfar Wpłata powinna zostać zaksięgowana na Twoim koncie w ciągu 1-2 dni roboczych.
to samo niestety :C