Witam, czy ma ktoś podobny problem, że po zmianie statusu np. na "w realizacji" nie zmienia się to? Nie ma nowych zamówień, widać je tylko na mailu, nie na allegro..
@Sklep_Rolnika_ czy możesz napisać dokładniej oraz podać przykłady zamówień o jakich piszesz?
Wszystkie zamówienia rano, którym zmieniałam status nie zmieniały się, a potem nie pojawiały się w ogóle w zamówieniach przez co mam jednej wielki bałagan w zamówieniach.. wchodząc w moje zamówienia mam od razu zaznaczone "nowe" nie wszystkie. ciągle jest coś zmieniane, jednak ciągle na gorsze..
@Sklep_Rolnika_ o ile dobrze rozumiem, to wszystko działa jak powinno, jeśli zmienisz status zamówienia na "w realizacji", a w zakładce Zamówienia masz włączony filtr "nowe", to zamówienia ze statusem "w realizacji" nie będą pokazywane. Możliwość zmiany statusu oraz wyboru odpowiednich filtrów jest właśnie po to, aby zrobić porządek w tej zakładce.
Filtry zmienisz tutaj:
Możesz zaznaczyć opcję "wszystkie", aby widzieć wszystkie zamówienia.
No niedobrze Pani rozumie, tłumaczyłam, że gdy zmieniałam status z nowe na "w realizacji" to się nie zmieniało tylko ciągle było jako nowe. A wchodząc w zamówienia od kupujących "status zamówienia" jest automatycznie zaznaczone jako "nowe" a nie jako "wszystkie" jak zawsze było.
@Sklep_Rolnika_ Proszę Cię o przesłanie zrzutów ekranu z widokiem zgłaszanych problemów.
Tak jak pisałam było to rano, potem się to uspokoiło co nie zmienia faktu że mam błędnie porobione zamówienia.
a zamówienia od kupujących po prostu klikam i jest zaznaczone „nowe”… nie wiem jak inaczej mam to wytłumaczyć.. zawsze było „wszystkie” automatycznie zaznaczone