Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam 4 konta na allegro i na żadne nie przychodzą mi powiadomienia, że ktoś coś kupił albo o zakończeniu aukcji itp.
Wiadomości przychodzą ze wszystkich stron oprócz allegro, niestety.
Dzień wcześniej wszystko chodziło jak należy.
sprawdź spam , i ustawienia tu -https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiadomienia
Spam jest pusty, a powiadomienia też są ustawione, ale teraz mi przyszedł mail z odpowiedzią na mój post więc jestem totalnie zdezorientowany.
spróbój z inną przeglądarką , albo wyczyść ciasteczka .
Nasza firma używa thunderbirda, ale zmienialiśmy maile na inne i przeglądarki i testowo zamykaliśmy aukcje i nadal bez skutku.
@VAYA_MEDICAL Dziękuję za zgłoszenie, nasz zespół techniczny sprawdzi tę sytuację i wrócę do Ciebie, jak uzyskam więcej informacji.
@VAYA_MEDICAL Zgodnie z obietnicą, wracam z informacją, że na przykładzie konta z którego tutaj piszesz, serwer pocztowy zwraca następujący błąd:
Message hard bounced, Bounced by destination server with response: 5.1.0 - Unknown address error ('553', [sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)]) [('reply-to', 'powiadomienia@allegro.pl')]
Dlatego zwróć się proszę z prośbą o wyjaśnienie tego problemu do pomocy technicznej serwera pocztowego.
@VAYA_MEDICAL Może dzieje się to samo, co dwa miesiące temu?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄