anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości aktywacji wypłat

LimaRybnik
#8 Zapaleniec#

Witam,

czy ktoś oprócz mnie ma problemy z aktywacją wypłat? Uzupełniam formularz o dane potrzebne do aktywacji i nic cisza, wywala błąd i do tej pory aktywować nie można. Testowane na paru różnych komputerach z różnymi przeglądarkami i wiecznie ten sam problem.

Ktoś sobie z tym jakoś poradził? Zgłaszałem sprawę do obsługi allegro, ale do tej pory również zero odpowiedzi... 

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LimaRybnik Zgodnie z informacjami, które otrzymałeś na czacie oraz w wiadomościach mailowych, Twoje zgłoszenie jest w trakcie weryfikacji. Sprawdzimy je i wrócimy do Ciebie z odpowiedzią mailową, ale prosimy o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LimaRybnik
#8 Zapaleniec#

Akurat... 15 godzin mija i nic nie potraficie zrobić jak się należy...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LimaRybnik Rozumiem, że zależy Ci na jaknajszybszym rozwiązaniu, ale pierwsze zgłoszenie wpłynęło do nas wczoraj o godz. 20:25. Pracujemy nad Twoją sprawą, ale prosimy o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LimaRybnik
#8 Zapaleniec#

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/blokada-konta-blokada-%C5%9Brodk... a potem będzie przywłaszczenie pieniędzy jak tutaj i brak jednoznacznej odpowiedzi z Twojej strony?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LimaRybnik Nie, Twoje konto nie zostało zablokowane z powodów naruszeń regulaminu, tak jak autora tamtego wątku. Poza faktem, że obie sprawy dotyczą wypłat za pośrednictwem PayU, nie łączy ich nic wspólnego. Dodatkowo, w sprawie, którą tutaj przywołałeś, nie doszło do przywłaszczenia, tylko blokady wypłaty,

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LimaRybnik
#8 Zapaleniec#

Napiszę wprost, skoro NIE MACIE WOLI wypłacić mi MOICH PIENIĘDZY, to w prawie nazywa się to PRZYWŁASZCZENIE!

Jeżeli macie zamiar uruchomić tę #$^$^$^$*&*& aktywację wypłat to pytam wprost na KIEDY?!

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LimaRybnik Staramy się pomóc, ale potrzebujemy do tego czasu i współpracy z Tobą, dlatego prosimy o cierpliwość. Tak jak informowaliśmy Cię już w wiadomościach mailowych, pracujemy nad rozwiązaniem Twojego problemu i wrócimy do Ciebie z odpowiedzią, jak tylko uda się wyjaśnić tę sytuację. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

betka-2005
#8 Zapaleniec#

Ja czekam na weryfikację od 2.07.2020 i do tej pory jest w trakcie weryfikacji, również czekam na możliwość wypłaty swoich pieniędzy. Polecam uzbroić się w cierpliwość 😆

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@betka-2005 Z moich informacji wynika, że możliwość wypłat przez PayU na Twoim koncie jest aktywna od 02.07.2020, więc sprawdż proszę tę zakładkę

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

betka-2005
#8 Zapaleniec#

Niestety nie jest aktywne. Aktywne są przelewy24 a PayU ciągle w trakcie weryfikacji.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@betka-2005 Działam już w sprawie Twojej weryfikacji. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

betka-2005
#8 Zapaleniec#

Dziękuję ślicznie, będę wdzięczna za pomoc.

oznacz moderatorów

LimaRybnik
#8 Zapaleniec#

Z mojej strony współpraca jest to wy **piiip** sprawę!! Zadałem konkretne pytanie kiedy będzie to działać to nie potrafisz odpowiedzieć, więc jest to typowe jak w tamtym podlinkowanym wątku. A ty betka nie ufaj jej, do mnie też ciągle pisze o cierpliwości... A widzisz jak to wychodzi na moim przykładzie 

Screenshot_20200709-171350.png

oznacz moderatorów

betka-2005
#8 Zapaleniec#

@LimaRybnik to czekamy na efekty 😁

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@betka-2005 Dostałyśmy informację, że aktywowałaś prawidłowo Przelewy24, ale do PayU, które jest usługa nadrzędną, nie wysłałaś przelewu weryfikacyjnego. Dopiero gdy to zrobisz, wszystko będzie działać. 

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LimaRybnik
#8 Zapaleniec#

Oooo rewolucja, ja nie mogę 😄

payu w trakcie weryfikacji, a ja się pytam po co utrudniacie sprzedawcom życie skoro przy zakładaniu konta na allegro, było już weryfikowane przez przelew bankowy...

I wtedy przy zmianie konta można weryfikować ponownie! A nie jak ktoś korzysta cały czas z tego samego...

oznacz moderatorów

LimaRybnik
#8 Zapaleniec#

Jak zwykle [edycja] problemy są z wami, wczoraj nad wieczorem dotarł mail od was, że dane się nie zgadzają, no jak się [edycja] mogą nie zgadzać jak:

1. Nic się nie zmieniło

2. Konto było zakładane poprzez przelew weryfikacyjny z tego samego konta, na które mają iść wypłaty.

Co wy [edycja]?

Próbowaliśmy dane do wypłat zmienić i nic null nothing zero, [edycja] błędy.

To już się robi żałosne...

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@LimaRybnik PayU i Przelewy24 to odrębne usługi, które są świadczone przez dwie, zupełnie różne firmy. Każda z tych instytucji indywidualnie weryfikuje tożsamość sprzedającego, któremu będzie przelewać pieniądze z transakcji, ale obie metody, są już aktywne na Twoim koncie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów