Jak w temacie. Bez większego problemu można było przykładowo przy wpłacie 60 złotych zwrócić 10 złotych. Teraz albo zostało to usunięte albo przeniesione i nie można sobie z tym poradzić.
@malachata jak robiłem w tamtym tygodniu zwrot to pod kwota był opcja edytuj.
@malachata Nic mi o tym nie wiadomo. Nie widzisz opcji edytuj? Podsyłam Ci artykuł na ten temat 🙂
Załączyłem zdjecia i tylko ta jedna jedyna tranzakcja ma taki problem, nawet pobrania dają mozliwosc zwrotu wplaty
@malachata Wyślij proszę zrzut ekranu całego zamówienia. Te zrzuty nic mi niestety nie mówią 😞
Allegro kredytuje kupujących dlatego nie ma możliwości zwrotu ale dlaczego ogranicza kredyt allegro poprawne działanie zwrotów
@malachata nadal masz możliwość zwrotu części kwoty za zakup, niezależnie od tego, czy zamówienie było opłacane z Allegro Pay, czy inną metodą. Wystarczy edytować kwotę zwrotu.
.
Czy udało się rozwiązać problem? też nie mogę zwrócić Kupującemu części wpłaty, nie ma w Akcjach takiej możliwości Zwróć Wpłatę
@kv18 a jaka metodę dostawy i płatności wybrał kupujący?
Paczkomat InPost opłacone z góry
@kv18 a zakup przez firmę (może na kredyt firmowy)?
Podaj numer zamówienia moderatorzy może sprawdzą
Na firmę, nr zam. 0f164840-da76-11f0-b1d4-f711c689b7b3
@kv18 możliwe, że zakup na kredyt i zwrot chyba na wskazane konto w formularzu zwrotu przelewem tradycyjnym.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziękuję!