Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam : Brak Opcji - Numer Przesyłki - do każdej sprzedaży miałem ta opcje - wpisuje
długi numer z potwierdzenia nadania i mam że wysyłka ok w terminie - nagle przy jednej sprzedaży
niema tego - zakup nie różni się niczym od innych wysyłka poczta polska - ? bardzo potrzebuje tej opcji ponieważ będzie że wysyłam nie w terminie
?
@ALEMOTYW7 Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi i dodaj zrzut ekranu obrazujący problem.
Konto ALEMOTYW7 nr zam - 01574b00-c57c-11f0-9a4d-4d95dfcea10a
Podałem wszystko co trzeba jeśli zrobię zrzut ekranu będą różne dane - nie moge tego zamieszczać - bardzo prosze o rozwiazanie tego problemu mojegeo - bo bede mial niezaliczony transport i spadek punktów - nie z mojej winy
Podałem wszystko co trzeba jeśli zrobię zrzut ekranu będą różne dane - nie moge tego zamieszczać - bardzo prosze o rozwiazanie tego problemu mojegeo - bo bede mial niezaliczony transport i spadek punktów - nie z mojej winy
podałem dokładne namiary na problem - przecierz to jest bardzo wazny motyw wpisanie nr przesylki - adminstrator niewie o takim miejscu ? katastrofa . napisałem panu dokladnie gdzie to jest - ale w tym miejscu niema nie ma tej opcji
Ja napisałem dość jasno, że do weryfikacji potrzebuję zrzutu ekranu. Nie wiem jak wygląda widok po Twojej stronie. Jeśli nie chcesz tu wysłać tego zrzutu to możesz skontaktować się z nami przez formularz kontaktowy.
Nie jestem administratorem a moderatorem Forum Allegro Gadane.
Mam zrzuty z danymi inaczej się nie da - ale nie ma w formularzu miejsca na wgranie zdjęć !
Do tego jeszcze właśnie przed chwilą zostały mi odjęte punkty
: Polecenia od kupujących : - 100 punktów ! jak polecenia mam ,
spadek do poziomu dobry !
@ALEMOTYW7 W formularzu wystarczy, że wybierzesz opcję kontaktu jako mail, wtedy pojawi się opcja dodania załącznika.
Witam - bardzo proszę o to aby mógł wpisać nr przesyłki tak jak to robiłem od początku - ta opcja jest swietna - nie rozumiem dlaczego mnie pani tak zbywa - bardzo prosze o to abym mógł działać jak do tej pory
to normalnie działało - allegro nie wyłączyło takiej opcji wpisywania nr przesyłki i była akceptacja przewozu - więc proszę o naprawienie tego - będę pisał dopóki nie zostanie to zrobione jak było - ponieważ była i jest ta funkcja świetna !!! prawie od początku wysyłałem w ten sposób wpisując nr przewozu , przez tą opcję ! - więc bardzo proszę o naprawienie tego
to normalnie działało - allegro nie wyłączyło takiej opcji wpisywania nr przesyłki i była akceptacja przewozu - więc proszę o naprawienie tego - będę pisał dopóki nie zostanie to zrobione jak było - ponieważ była i jest ta funkcja świetna !!! prawie od początku wysyłałem w ten sposób wpisując nr przewozu , przez tą opcję ! - więc bardzo proszę o naprawienie tego
@ALEMOTYW7 Sprawdziłam to zamówienie. Przy przesyłce poleconej nie ma możliwości dodania numeru przesyłki, ponieważ nie jest to przesyłka rejestrowana i nie możemy jej śledzić. Poprzednie zamówienia wysyłałeś inną formą dostawy - list ekonomiczny rejestrowany.
Przesyłka polecona, zgodnie z art 3 pkt 22 ustawy Prawo pocztowe jest przesyłką rejestrowaną.
Natomiast coś takiego jak list ekonomiczny rejestrowany nie istnieje, ustawodawca nie przewidział istnienia tego typu przesyłki.
Dziekuje za informacje 🙂
Ok - ale
jeszcze właśnie przed chwilą zostały mi odjęte punkty
: Polecenia od kupujących : - 100 punktów ! jak polecenia mam ,
spadek do poziomu dobry !