anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak Opcji - Numer Przesyłki

MAMY ROZWIĄZANIE!
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Witam : Brak Opcji - Numer Przesyłki - do każdej sprzedaży miałem ta opcje - wpisuje 

długi numer z potwierdzenia nadania i mam że wysyłka ok w terminie - nagle przy jednej sprzedaży 

niema tego - zakup nie różni się niczym od innych wysyłka poczta polska - ? bardzo potrzebuje tej opcji ponieważ będzie że wysyłam nie w terminie  

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

?

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@ALEMOTYW7 Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi i dodaj zrzut ekranu obrazujący problem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Konto ALEMOTYW7 nr zam - 01574b00-c57c-11f0-9a4d-4d95dfcea10a

oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca
Pod :
Kupujący
Dostawa
Adres dostawy
Faktura

była opcja : NUMERY PRZESYŁEK - klikalem wpisywalem numer i przesylka byla zaliczona - nie mialem odejmowanych punktów , przesylka jak kazda inna pocztą polską - a tego nagle niema
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ALEMOTYW7 

Potrzebuję do weryfikacji jeszcze zrzut ekranu obrazujący problem.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Podałem wszystko co trzeba jeśli zrobię zrzut ekranu będą różne dane - nie moge tego zamieszczać - bardzo prosze o rozwiazanie tego problemu mojegeo - bo bede mial niezaliczony transport i spadek punktów - nie z mojej winy 

oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Podałem wszystko co trzeba jeśli zrobię zrzut ekranu będą różne dane - nie moge tego zamieszczać - bardzo prosze o rozwiazanie tego problemu mojegeo - bo bede mial niezaliczony transport i spadek punktów - nie z mojej winy 

oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

podałem dokładne namiary na problem - przecierz to jest bardzo wazny motyw wpisanie nr przesylki - adminstrator niewie o takim miejscu ? katastrofa . napisałem panu dokladnie gdzie to jest - ale w tym miejscu niema nie ma tej opcji 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ALEMOTYW7 

Ja napisałem dość jasno, że do weryfikacji potrzebuję zrzutu ekranu. Nie wiem jak wygląda widok po Twojej stronie. Jeśli nie chcesz tu wysłać tego zrzutu to możesz skontaktować się z nami przez formularz kontaktowy.

Nie jestem administratorem a moderatorem Forum Allegro Gadane.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Mam zrzuty z danymi inaczej się nie da - ale nie ma w formularzu miejsca na wgranie zdjęć !

oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Do tego jeszcze właśnie przed chwilą zostały mi odjęte punkty 

: Polecenia od kupujących : - 100 punktów ! jak polecenia mam , 

spadek do poziomu dobry !

oznacz moderatorów
w_kiwi

@ALEMOTYW7 W formularzu wystarczy, że wybierzesz opcję kontaktu jako mail, wtedy pojawi się opcja dodania załącznika. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Witam - bardzo proszę o to aby mógł wpisać nr przesyłki tak jak to robiłem od początku - ta opcja jest swietna - nie rozumiem dlaczego mnie pani tak zbywa - bardzo prosze o to abym mógł działać jak do tej pory

oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

to normalnie działało - allegro nie wyłączyło takiej opcji wpisywania nr przesyłki i była akceptacja przewozu  -  więc proszę o naprawienie tego - będę pisał dopóki nie zostanie to zrobione jak było - ponieważ była i jest ta funkcja świetna !!! prawie od początku wysyłałem w ten sposób wpisując nr przewozu , przez tą opcję ! - więc bardzo proszę o naprawienie tego 

oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

to normalnie działało - allegro nie wyłączyło takiej opcji wpisywania nr przesyłki i była akceptacja przewozu  -  więc proszę o naprawienie tego - będę pisał dopóki nie zostanie to zrobione jak było - ponieważ była i jest ta funkcja świetna !!! prawie od początku wysyłałem w ten sposób wpisując nr przewozu , przez tą opcję ! - więc bardzo proszę o naprawienie tego 

oznacz moderatorów
w_kiwi

@ALEMOTYW7 Sprawdziłam to zamówienie. Przy przesyłce poleconej nie ma możliwości dodania numeru przesyłki, ponieważ nie jest to przesyłka rejestrowana i nie możemy jej śledzić. Poprzednie zamówienia wysyłałeś inną formą dostawy - list ekonomiczny rejestrowany. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@w_kiwi

Przesyłka polecona, zgodnie z art 3 pkt 22 ustawy Prawo pocztowe jest przesyłką rejestrowaną.

Natomiast coś takiego jak list ekonomiczny rejestrowany nie istnieje, ustawodawca nie przewidział istnienia tego typu przesyłki.

oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Dziekuje za informacje 🙂

oznacz moderatorów
ALEMOTYW7
#9 Pomysłodawca

Ok - ale 

jeszcze właśnie przed chwilą zostały mi odjęte punkty 

: Polecenia od kupujących : - 100 punktów ! jak polecenia mam , 

spadek do poziomu dobry !

oznacz moderatorów