Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam problem z wysyłką. Szukałem wcześniejszych wpisów o tej tematyce, ale nie znalazłem w nich rozwiązania.
Gdy przechodzę do "zamówienia od kupujących" w menu "Akcje" nie pojawia mi się "Nadaj Paczkę Allegro Inpost".
Konta powiązałem zgodnie z instrukcjami. W przeglądarce mam włączone pozwolenie na pop-upy. Na stronie Inpostu podczas łączenia kont przeniosło mnie na stronę Allegro gdzie potwierdziłem kod. Na Allegro w ustawieniach konta w "powiązane aplikacje" pojawia się "Allegro InPost Integration". Na Stronie Inpostu w sekcji Allegro -> Import Allegro Inpost -> zarządzanie kontami pojawia się prawidłowo nazwa mojego konta, a mimo to na Allego w akcjach brakuje "Nadaj Paczkę Allegro Inpost""
@Grisgam a na pewno masz dostawę Allegro InPost ??? daj link do aukcji
https://allegro.pl/oferta/rewolucja-rosyjska-richard-pipes-14444937740
Mam ustawione jako "Allegro Kurier24 InPost"
No nie masz Allegro kurier tylko kurier InPost.
Hmm.. w panelu sprzedaży mam "Allegro Kurier24 InPost"" (tak jak na pierwszym screenie), a na drugim co zaznaczam wystawiając ofertę. Czy powinienem zaznaczyć coś innego aby to działało?
My obrazków nie widzimy: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może tak zadziała?
@Grisgam przejdź proszę do Managera przesyłek InPost, kliknij proszę "Allegro", jeśli masz prawidłowo połączone konto Allegro i InPost powinny być tam widoczne Twoje przesyłki. Po lewej stronie możesz też wybrać konkretnie jakich typów przesyłek szukasz.
Jeśli ich nie będzie to na górze kliknij proszę Import Allegro InPost i zobacz czy pojawi się jakiś komunikat.
W zakładce Allegro nie widzi żadnych przesyłek. Wyświetla "Nie znaleziono przesyłek spełniających podane kryteria".
To samo jest w Import Allegro Inpost. Żadnych komunikatów, żadnych przesyłek:
@Grisgam Twoje przesyłki są z metodami dostawy: Allegro Kurier24 InPost i Allegro miniKurier24 InPost czy gdy ustawisz odpowiedni typ przesyłki zamówienia są widoczne?
Bo na zrzucie masz ustawione Allegro Paczkomaty ... a przesyłki z taką metodą dostawy faktycznie nie masz.
To zadziałało. Dzięki wielkie 🙂