anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak połączenia Połącz z Katalogiem

mprint-dtg
#8 Zapaleniec#

Pomóż mi to rozgryźć. Dodaję mój produkt. Wybierając markę do połączenia z katalogiem Allegro, wybieram inne i wpisuję nazwę mojej marki. Sam jestem producentem sprzętu.  

i wyskakuje komunikat, że nie można się połączyć. Już wcześniej tworzyłem podobne produkty i dobrze się ze sobą łączyły. co zrobić w tym przypadku? Jak dodać produkt, aby łączył się z katalogiem, który nie zawiera mojej marki?

Z góry dziękuję za współpracę

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mprint-dtg Twoja oferta oraz produkt, z którym ją łączysz muszą być spójne pod względem parametrów. Mogę przekazać prośbę o dodanie Twojej marki w wybranych kategoriach, wtedy będziesz mógł utworzyć własne produkty. Czy takie rozwiązanie, jest dla Ciebie odpowiednie? Czy może miałeś na myśli coś innego? 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mprint-dtg
#8 Zapaleniec#

nr 14820210812    Tu jest numer partii, nie wiem w czym problem z połączeniem się z katalogiem. Próbowałem innych

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mprint-dtg Jaki komunikat Ci się pojawia podczas próby połączenia ofert z katalogiem? Dodaj proszę zrzuty ekranu poszczególnych kroków obrazujących problem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mprint-dtg
#8 Zapaleniec#

Без имени.png2.png3.png

oznacz moderatorów

mprint-dtg
#8 Zapaleniec#

a po kilku minutach ponownie pojawia się komunikat o błędzie połączenia

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mprint-dtg Potrzebuję zrzutu ekranu błędu, o którym mówisz. Jakie czynności wykonujesz przed pojawieniem się wspomnianego komunikatu? 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mprint-dtg
#8 Zapaleniec#

Без имени.pngOto błąd, nie łączy się z katalogiem, nie wiem co zrobić.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mprint-dtg Problem wynika z tego, że w bazie GS1 nie ma numeru EAN 9308354877752. Skąd masz ten numer? 🙂 

oznacz moderatorów

mprint-dtg
#8 Zapaleniec#

zakupione numery ean na Allegro )

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mprint-dtg Żeby połączyć produkty z Katalogiem potrzebne są numery zakupione w GS1 (https://gs1pl.org/). To jedyne prawidłowe źródło kodów EAN. 

oznacz moderatorów