Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomóż mi to rozgryźć. Dodaję mój produkt. Wybierając markę do połączenia z katalogiem Allegro, wybieram inne i wpisuję nazwę mojej marki. Sam jestem producentem sprzętu.
i wyskakuje komunikat, że nie można się połączyć. Już wcześniej tworzyłem podobne produkty i dobrze się ze sobą łączyły. co zrobić w tym przypadku? Jak dodać produkt, aby łączył się z katalogiem, który nie zawiera mojej marki?
Z góry dziękuję za współpracę
@mprint-dtg Twoja oferta oraz produkt, z którym ją łączysz muszą być spójne pod względem parametrów. Mogę przekazać prośbę o dodanie Twojej marki w wybranych kategoriach, wtedy będziesz mógł utworzyć własne produkty. Czy takie rozwiązanie, jest dla Ciebie odpowiednie? Czy może miałeś na myśli coś innego?
nr 14820210812 Tu jest numer partii, nie wiem w czym problem z połączeniem się z katalogiem. Próbowałem innych
@mprint-dtg Jaki komunikat Ci się pojawia podczas próby połączenia ofert z katalogiem? Dodaj proszę zrzuty ekranu poszczególnych kroków obrazujących problem.
a po kilku minutach ponownie pojawia się komunikat o błędzie połączenia
@mprint-dtg Potrzebuję zrzutu ekranu błędu, o którym mówisz. Jakie czynności wykonujesz przed pojawieniem się wspomnianego komunikatu?
Oto błąd, nie łączy się z katalogiem, nie wiem co zrobić.
@mprint-dtg Problem wynika z tego, że w bazie GS1 nie ma numeru EAN 9308354877752. Skąd masz ten numer? 🙂
zakupione numery ean na Allegro )
@mprint-dtg Żeby połączyć produkty z Katalogiem potrzebne są numery zakupione w GS1 (https://gs1pl.org/). To jedyne prawidłowe źródło kodów EAN.