anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

limit 20 000 aukcji, szkiców

Droplight77
#8 Zapaleniec#

witam, jakiś czas temu dostałem informacje o przekroczeniu limitu szkiców czy aukcji. przez to też w momencie aktualizowania magazynów nowe przedmioty nie trafiają na sklep mimo że zostały zintegrowane i jakby przekazane do wystawienia

czy ktoś jest coś na ten temat, albo co zmienić czy usunąć?

Dziękuję za pomoc 

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Droplight77 dla każdej z kategorii jest pewien limit aukcji, ale możemy zwiększyć limit na wniosek sprzedawcy. Która kategoria Cię interesuje? 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Droplight77
#8 Zapaleniec#

hej, szczerze to wydaje mi się że fajnie by było zwiększyć limit na każdej z nich, ponieważ powoli rozwijam swój sklep i potrzebuje myślę większego przekroju. Jeżeli byłoby to oczywiście możliwe. 

Cały czas integruje hurtownie więc potrzebowałbym większej przestrzeni,

Pozdrawiam serdecznie, Cezary 

oznacz moderatorów

Droplight77
#8 Zapaleniec#

@w_kiwiniestety nie udało mi się ponownie wystawić ofert, tym razem dostałem informacje o kluczu api, i że mam sie bezpośrednio skontaktować w tej sprawie do allegro

miłego dnia

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Droplight77 jaki dokładnie komunikat pojawia się na Twoim ekranie? Prześlij mi proszę zdjęcie lub zrzut. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Droplight77
#8 Zapaleniec#

Witam, już wysyłam 🙂Zrzut ekranu 2023-07-04 102943.png

oznacz moderatorów

Droplight77
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Droplight77, abym mogła skonsultować możliwość zwiększenia limitu potrzebuję listy kategorii, która Cię interesuje. Proszę, aby to były pełne ścieżki, czyli na przykład:

Moda - Odzież, Obuwie, Dodatki - Obuwie - Damskie - Sportowe

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MOTO-DIABLO
#7 Wielbiciel#

Witam.   U mnie jest to samo.  Proszę o zwiększenie limitów w kategorii motoryzacja . Pozdrawiam

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@MOTO-DIABLO Tak, jak pisała wyżej Wiktoria, potrzebne będzie wskazanie pełnej ścieżki kategorii.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MOTO-DIABLO
#7 Wielbiciel#

Wszystkie podkategorie w częściach motocyklowych

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@MOTO-DIABLO Proszę Cię, żebyś podał pełne ścieżki od kategorii głównej, do ostatniej podkategorii.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@MOTO-DIABLO Cześć. 🙂 Obecnie sytuacja na Twoim koncie wymaga poprawy. Masz niską jakość, a na Twoim koncie jest dużo duplikatów. Potrzebujemy informacji, jak dokładnie wystawiasz oferty, że potrzebujesz więcej niż 20 tysięcy szkicy. Przy standardowym procesie wystawiania i zarządzania ofertami sprzedający na Allegro rzadko kiedy mają więcej niż kilkaset do kilku tysięcy aktywnych szkicy. Czy Twoja potrzeba nie wynika z błędów w narzędziu integracyjnym? 

oznacz moderatorów