Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedałem dwa przedmioty na licytacji, mam brak kontaktu i wpłat za przedmioty. Sprzedaje bo potrzebuje pieniądze!! i teraz co? kupujący może może tak sobie bez konsekwencji nie opłacić towaru???
@murekbg możesz proszę podać numery zamówień?
Oferta: 6fb50f4f-9f80-45cd-b9a5-2b077309885e
@murekbg dziękuję, ale jednorazowy brak wpłaty za wygraną licytację to nie jest jest wystarczający powód, żebyśmy mogli zablokować konto danego kupującego.
Nikt tu nie pragnie zablokowania konta kupującego. Lecz powinien np. dostać bana na licytację na miesiąc albo chociaż oficjalne ostrzeżenie. Bo tacy kupujący zaśmiecają wasz portal. Wystawiłem kilka cennych rzeczy na licytację bo potrzebowałem pieniądze, licytowało dany telefon 11 osób a znajdzie się palant który nie zapłaci i ma w dupie. Gdyby napisał wiadomość przeprosił cokolwiek, odczytywał moje i z pewną premedytacją wystawił do wiatru. Po zachowaniu widać że to częsty proceder u tego pana.
O ile się nic nie zmieniło, a chyba nie, to klient ma aż 30 dni na zapłatę po wygranej licytacji.
I zakup jet anulowany taki kupujący powinien dostać jakiegoś bana / kare itp. Licytowało 11 osób i wygrywa [edycja] który czytał moje wiadomości i nawet nie odpisał.
Tacy pseudo kupujący trafiają się bardzo często a skalę dopiero widać jak ktoś sprzedaje zawodowo .