anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zakładki nadaj przesyłkę allegro inpost.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Mariusz6896
#8 Zapaleniec#

Do tej pory była zakładka w sprzedanych rzeczach nadaj przesyłkę allegro inpost i teraz znikła. Jak nadać paczkę?

Ktoś może mi to wytłumaczyć?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Mariusz6896 a dodałeś tę formę transportu to oferty ?

oznacz moderatorów
Mariusz6896
#8 Zapaleniec#

Oczywiście skoro kupujący ją wybrał, wczoraj nadawałem normalnie dzisiaj znikła zakładka.

oznacz moderatorów
#21 Demiurg#

@Mariusz6896  chcesz dwa razy wygenerować etykietę do jednego zamówienia ? 

A jakie allegro lokalne czy normalne?

oznacz moderatorów
Mariusz6896
#8 Zapaleniec#

Nie wczoraj sprzedałem inny przedmiot i wygenerowałem  normalnie etykietę, a dzisiaj brak jest zakładki by wygenerować.

oznacz moderatorów
#21 Demiurg#

Spróbuj przeglądarce w trybie incognito. Może masz zapełniona pamięć podręczna lub pliki cookies blokują.

oznacz moderatorów
Mariusz6896
#8 Zapaleniec#

To nie jest to

oznacz moderatorów
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@Mariusz6896   Pewnie wczoraj sprzedałeś na Lokalnym i tam można wygenerować etykietę. Na normalnym Allegro trzeba mieć podpiętą umowę by nadawać Inpostem.

Nadaj przez managera Inpostu i po kłopocie.

#8 Zapaleniec#

Sprzedałem na normalnym allegro, wczoraj i dzisiaj wczoraj była zakładka dziś już jej brak. A jak podpiąć umowę muszę coś podpisać

oznacz moderatorów
Mariusz6896
#8 Zapaleniec#

udało się znaleźć ale cena już nie jest 8.99 tylko 13.99 za gabaryt B, co to się tutaj porobiło? Nic już nie rozumiem.

oznacz moderatorów
Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@Mariusz6896  Generowałeś przez managera Inpostu tak jak Ci pisałam ? Tam masz cenę 8,99 zł niezależnie od gabarytu.

A jeśli chodzi i umowę to podpisujesz ją z przewoźnikiem czyli Inpostem i podpinasz do Allegro.

#8 Zapaleniec#

@Kaliope_Brzeg

Nigdzie nie widzę by przesyłka mogła kosztować 8.99 wygenerowałem etykietę ale za 12,99. Ewentualnie opisz to jak to zrobić.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Mariusz6896 Czy problem dotyczy oferty: "MIKROSKOP CYFROWY x1200 12MP HD LCD 1080p vPRO 3"? 

W opcjach dostawy udostępniłeś kuriera oraz odbiór w punkcie po przedpłacie - Paczkomaty InPost. W pozostałych ofertach miałeś Allegro Paczkomaty InPost. Najprawdopodobniej dlatego teraz pojawił się problem, którego wcześniej nie odnotowałeś.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Mariusz6896
#8 Zapaleniec#

Właśnie tutaj był problem, a ja szukałem problemu w managerze

oznacz moderatorów