Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej
Wrzucam pierwsze towary na Allegro. W tej chwili mam zintegrowane Base-Allegro, gdzie na Base mam magazyn.
Dodałem cennik na Allegro, który spełnia warunki smart. Mimo wszystko jak sprawdzam z konta, gdzie mam aktywny Smart to wychodzi, że musze płacić za wysyłkę. Towar jest w kwocie ok 2000zł. Waga niewielka, gabaryty też.
Co robię nie tak?
dobra sam sobie odpowiem, domyślam się, że jako nowy sprzedawca nie spełniam warunków
1. Warunki dotyczące sprzedaży
@kasservicePL tak, aby mieć oznaczenie Allegro Smart! trzeba spełnić powyższe wymagania. Zachęcam Cię do zapoznania się z naszym artykułem o pakiecie powitalnym.
Ok, właśnie czytałem to i jest tam napisane to co poniżej. Z tego by wynikało, że z automatu nowi mogą korzystać ze Smart, a dopiero regulamin wyjaśnia resztę.
Sprzedaż z prowizją 0% oraz darmowe nadania w SMART! przeznaczona jest dla nowych sprzedawców, którzy mogą skorzystać z Programu Powitalnego. Łączna wartość zniżek na prowizję oraz darmowych nadań w SMART! wynosi max. 10 000 zł. Więcej informacji na temat Programu Powitalnego znajdziesz w Regulaminie.