anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Potencjalne oszustwo?

Client:104221094
#8 Zapaleniec

Dzień dobry. 

Właśnie rozpoczęłam swoją przygodę z allegro - licytacje. Wystawiłam na sprzedaż czytnik ebookow I otrzymałam wiadomość: ,, daje 200 i biore". Osoba o damskim imieniu pisała w r.m. tzn. ,, kupilem" , tam gdzie było polskie ,, u" pisała,, y" ( znam języki wschodniosłowiańskie i y to w tym językach to u. ). Osoba ta mnie ponaglała, że musi mieć informacje już, zaraz, a jak nie, to kupi gdzie indziej. Wg mnie, próbowała mnie w coś wkręcić. Czy tak postepuje się na licytacjach? Pozdrawiam wszystkich serdecznie.  Anula

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Client:104221094  czasem ludzie korzystają z konta partnera, chociaż jest to nie zgodne z regulaminem😉, a to czy chciał coś wykombinować tego się nie dowiemy, czasem ktoś naprawdę chce kupić na już i poza Allegro

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Dzięki;)

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:104221094 Jak komuś zależy na czasie to można wystawić mu dany przedmiot na Kup teraz ,lub jeśli kwota która obu stroną w licytacji odpowiada zakończyć ją przed czasem . Tyle że ten z którym się umawiasz musi być w danej chwili wygrywającym. Najlepiej w takich przypadkach gdzie masz jakieś obawy wysyłaj dopiero gdy pieniądze za towar będą zaksięgowane na twoim koncie.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Dziękuję 

oznacz moderatorów