Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Dlaczego po pozytywnym ukończeniu kursu w allegro akademia nie mogę pobrać certyfikatu ukończenia tegoż to kursu?
@Client:109689327 Opisz dokładnie jaki problem pojawia się przy próbie pobrania certyfikatu. Czy wyświetla się jakiś komunikat błędu?
Po kliknięciu pobierz certyfikat w lewym dolnym rogu wyskakuje komunikat ''Nie udało się pobrać certyfikatu''
@Client:109689327 Spróbuj wyczyścić pliki cookies oraz pamięć podręczną, a jeśli to nie pomoże prześlij nam proszę zrzut całego swojego ekranu wraz z tym komunikatem oraz widoczną datą i godziną w oknie przeglądarki.
@Client:109689327 dziękuję, wyjaśnię to i wrócę do Ciebie z informacjami.
@Client:109689327 Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź, ale dostałam informacje od Akademii Allegro, że tego kursu nie ma obecnie na platformie, ponieważ aktualizujemy go i prawdopodobnie pojawi się u nas w przyszłym tygodniu. Musiałeś zakończyć kurs jakiś czas temu i dopiero teraz pobrać certyfikat, ale nie jest to już możliwe.
Dziękuję za odpowiedź ale kurs robiłem i ukończyłem 14 marca (data ukończenia jest również widoczna na dołączonym zrzucie ekranu). Pozdrawiam
@Client:109689327 uzupełnij proszę swoje imię i nazwisko w tej zakładce. Jeśli nie uzupełnisz tych danych, certyfikat nie wygeneruje się.
@Client:109689327 @_HolaOla_ Tak przy okazji, to jaką ma wartość ten certyfikat? Wiadomo Allegro to renomowana uczelnia, więc taki dyplom jest chyba bardzo wysoko ceniony, obecnie może trochę mniej, ale może w dalekiej przyszłości jako ciekawostka dla kolekcjonerów... 😁
ps. ludziska różne przedziwne upodobania mają...
Ja też chcę pobrać , ale pisze mi żebym uzupełnił dane . Gdzie mogę to zrobić ?
@Fornir_Line dane możesz uzupełnić w tej zakładce 🙂
@br. służy on do podcierania ... sam wiesz czego.