Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ogrodzmyslow W formularzu generowania etykiet powinieneś mieć możliwość edycji kodu pocztowego.
dziękuję za odpowiedź, tylko jeszcze proszę powiedzieć gdzie jest ten formularz generowania etykiet? Na Allegro, czy na Inpost?
jeśli na Allegro, to gdzie konkretnie, bo nie mogę znaleźć
@ogrodzmyslow sprzedaż odbyła się na Allegro czy Allegro Lokalnie? Podaj mi proszę numer zamówienia lub oferty, której dotyczy ta paczka.
sprzedałam na Allegro nr: 18044836894
@ogrodzmyslow, na gotowej etykiecie już nie zmienisz adresu doręczenia.
W tej sytuacji konieczne będzie wygenerowanie nowej etykiety. Jeśli przesyłkę nadajesz na stronie Managera Przesyłek InPost, to właśnie tam możesz edytować adres odbiorcy przed opłaceniem i wygenerowaniem etykiety.
Allegro samo mi wygenerowało etykietę podczas przenoszenia na menagera przesyłek InPost i w adresie nie mam możliwości zmienić kodu pocztowego. Mogę zmienić tylko gabaryt.
@ogrodzmyslow, przykro mi, jednak przy dostawach Allegro miniKurier24 InPost oraz Allegro Kurier24 InPost nie ma możliwości edycji adresu dostawy.
W tej sytuacji możesz poprosić klientkę o anulację tego zakupu i ponowne zamówienie z prawidłowym adresem dostawy albo nadać przesyłkę na własny koszt, za pomocą opcji [Wyślij przesyłki] w Managerze InPost.
@PicassoShop Napisz do Allegro.
Poza sprawdzeniem poprawności kodu i adresu w mapach nie możesz nic zrobić. Potem kupujący nie będzie się odzywał, a za 3 miesiące wywali negatywa, którego Allegro nie usunie, bo taki ma regulamin. Takie jest życie na Allegro.