anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co robie źle

pakaoutlet
#9 Pomysłodawca

Witam 

Na drugim koncie allegro sprzedałem buty na Słowacje ale klient stwierdził że są za małe i zwrócił towar. Jako że była to jedyna rzecz jaką sprzedałem na ten rynek po potrąceniu prowizji oraz kosztów przesyłki przez Allegro nie miałem srodków by zwrócić pełną kwotę. Zrobiłem wpłatę w wysokości 20e by pokryć wszytkie wydatki ale pieniądze pojawiły w dziale nadpłata z racji tego że miałem pierwszą taka sytuacje z pospiechu zgłosiłem zwrot kwoty na konto. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czy mogę prosić o anulowanie tego zwrotu. 

Moje pytanie jest takie czy jest jakiś prostszy sposób na szybką wpłatę / przewalutowanie na eur/huf lub czk bo po pierwsze za przelew musze zapłacić a po drugie na zaksiegowanie wpłaty czeka się 3-5 dni. Szukam w dziale finanse i nie widzę nigdzie żadnej opcji np przewalutowania zł na euro lub inna walute.

Drugie pytanie które mam to czy pieniądze z salda allegro trzeba wypłacać w całości czy można zostawić sobie jakąś część na nie przewidziane wypadki takie jak wyżej.

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0