Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie
W ostatnim miesiącu Allegro postanowiło zabrać mi oznaczenie smart bo na moje konto wpłynęła ocena nie polecam (niczym nie uzasadnione) (5, 5, i 4 gwiazdki w tej opinii) , próbowałem się kontaktować z kupującym bezskutecznie mam na koncie 27 pozytywnych opini i jedną negatywną, i w przeliczeniu wychodzi 96,2% więc nie mogę mieć smart. Uważam że jest to niesprawiedliwe i nie fair ze strony allegro, nowi sprzedający popełnią choć 1 błąd i odrazu spadają z poziomem sprzedaży. Macie jakiś pomysł co można zrobić z tym? Za chwile okaże się że lepiej mi będzie założyć nowe konto niż zebrać 50 pozytywnych opinii.
Po 30 dniach zniknie, do tego czasu pracuj na dobre wyniki.
Co zniknie po 30 dniach?
Market-home po 30 dniach ocena przestanie się liczyć w statystykach , smark sam wróci .
@Market-homezniknie niski poziom jakości sprzedaży wyrażony w punktach, dzięki czemu twoje oferty będą lepiej widoczne dla kupujących.
Poziom 98% pozytywnych opinii będziesz musiał sam zdobyć. Negatyw znika po roku
@Market-home Cześć. Żeby Twoje oferty znowu miały oznaczenie SMART! Twój wskaźnik poleceń musi być na poziomie co najmniej 98%. Informacje przeliczamy codziennie, a wyniki dotyczą ostatnich 30 dni.
Twój wynik jest dobry, ale w panelu Jakość sprzedaży znajdziesz obszary nad którymi możesz popracować, np. wysyłka w terminie czy średni czas na odpowiedzi w dyskusjach.
Zachęcam Cię do udziału w bezpłatnym kursie od Akademii Allegro, z którego dowiesz się więcej o Smarcie dla sprzedających 🙂