Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dostaję od kogoś .....po kilka zapytań dziennie dotyczących jednego produktu.odpowiadałam do tej pory grzecznie i rzeczowo ale....dziś znowu zasypuje mnie pytaniami na koniec stwierdził ,że u innych jest taniej. Napisałam,że proszę kupić tam gdzie taniej 🙂 i znowu pytania...mam dość co mogę z tym zrobić? Przeciez są jakies granice
Nie odpowiadać i - opcjonalnie - wpisać na CL 😉
@eveeanime zgloś delikwenta do Allegro. Powinni coś na to poradzić. 🙂
Jeżeli zwykła poczta, przekierować do spamu i zapomnieć.
Jeśli poprzez Allegro, zgłosić do Allegro, są w poczcie odpowiednie odnośniki.
dzięki...ide patrzeć jak :)))
Grzecznie odpowiadaj. Może kupić z innego konta i wystawić Ci negatywny komentarz, powód regulaminowy łatwo znaleźć.
wiem....dlatego nie dodaje na CL to bez sensu ale stał sie cud...napiał mi dowidzenia 😁
🙂
A co powiesz na gościa, który wbija mi się na licytację i pisze kiedy wprowadzę w ofercie odbiór osobisty (bo mieszka niedaleko) i obniżę wysyłkę przez paczkomat ? Bo on tak chce 🙂
Ja mu odpowiedziałem, że już zasady są znane, ale ignorancja jest chyba najskuteczniejsza. Każdemu się znudzi i pójdzie powkur... kogoś innego 😉
matko ....poszedł do mnie ??? a tak serio ?...poproszę allegro o wpeowadzebie siri :)) cut this man
@eveeanime A tak na serio to nigdy nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie postawione w temacie. Pytania upierdliwe, wręcz nakazujące najlepiej zignorować, a innym wystarczy cierpliwie odpowiedzieć. Pewien odsetek osób, które zrobiły u mnie zakup na allegro okazało się być znajomościami na lata. Nie biznesowo, lecz prywatnie 🙂
@eveeanime Nie ciesz się za wcześnie 🙂 Do widzenia, to do widzenia, może już jutro. Ucieszysz się jak napisze "żegnam" 😀
😁
@eveeanime jak na zwykłym allegro odpowiadać bo liczą do statystyk 😞
chore to
dziękuję wszystkim za pomoc
Albo ustawić sobie autorespondera: "Dziękujemy za kontakt, odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe. W przypadku negocjacji cenowych proszę pisać na berdyczow@allegromail.pl".
poprowadzisz jak? nie mam pojecia...to taka automatyczna odpowiedź ?
poprowadź jak co kliknąć nie wiem jak
Musisz poszukać takiej opcji w swoim programie pocztowym albo w serwisie, w którym masz pocztę.
Pisałem pół żartem, pół serio. Sprzedawcy co prawda ustawiają automatyczną odpowiedź na wiadomości, aby mieć super statystyki ale z drugiej strony kupującego to wkurza - myśli, że dostał odpowiedź a otrzymuje spam.
tak myślałam😜 ok dam radę ....napisał do widzenia jest szansa na dobry wieczor ...dzieki serdeczne✌️