Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego, chociaż mam ustawione graniczne godziny wysyłki w ten sam dzień dla zakupów do godziny 12-tej na inpost a na inne nie mam ustawionych , pokazuje się przy moich ofertach :
Nie rozumiem. Mam czas dostawy graniczny przy zakupach w ten sam dzień w ustawieniach dla zakupów w ten sam dzień do godziny 12-tej. I koniec. Zakupy po 12-tej wysyłane są w następny dzień roboczy. I to jest rzeczywisty czas.
Klient kupił u mnie towar o 13.20 i chce wysyłkę paczkomatem. Miał dostawę przy ofercie, jutro. A miał nie będzie.
nie jesteś jedyny z tym problemem
Nakaz Wysyłki tego samego dnia. - Społeczność Allegro - 986749
Po co moi kupujący są informowani przy wszystkich ogłoszeniach, że dostawa jutro. Tym razem przy reszcie przewoźników wpisałem do godziny 10-tej....ale dalej jest dostawa jutro. I jeszcze raz,U mnie po tych godzinach nie ma dostawy jutro
W normalnym świecie,w ktorym kazdy sie szanuje ustawiasz godzine graniczna na 12 o ktorej ty tylko mozesz wiedziec ,bo kazdy region rzadzi sie wlasnymi prawami. To o 12:01 wysylka zmienia sie na dostawe pojutrze.
A w cyrku jakim jest korporacyjny swiat allegro ustawiasz godzine 11 a o 13 nadal pokazuje zielonym pogrubionym napisem "dostawa jutro" mimo to ze kurier np u Ciebie po paczki juz nie przyjedzie. Dodatkowo kupujacy dostaje informacje ze dostawa jest opozniona a ty sie tłumaczysz.
Niewiem czy korporacyjna chec zysku zaslonila zdrowe widzenie, czy to chec upodlenia kupujacych i sprzedajacych. Jak to spiewał Kazik czy to jest glupota czy juz zdrada.