Nakaz Wysyłki tego samego dnia.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam, znów mam problem z wysyłką.
W ustawieniach dostawy mam zaznaczone, że wysyłka tego samego dnia dla InPostu jest w przypadku, gdy klient złoży zamówienie do godziny 9.30.
Klientka złożyła zamówienie o godzinie 10.21. Wy nakazujecie mi wysłać jeszcze dzisiaj. Proszę o interwencję.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
nikt ci nie nakazuje dzisiaj wysyłać 🙂 pewnie odpiszą ci tak "musiałeś wysłać po godzinie granicznej jakieś wysyłki dlatego tak się zadziało" 😄

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To, że wysłałem jakieś paczki po godzinie granicznej to nie znaczy, że mają mi nakazywać wysłanie jeszcze tego samego dnia. Jak nie wyślę to stracę punkty w jakości sprzedaży.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@991221 To nie jest nakaz, tylko informacja 😋 Taka drobna presja ze strony Allegro. Ale z drugiej strony, co za problem wysłać dziś? Jest dość wcześniej jeszcze
Najszybsza mysz w całym Meksyku

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie mam możliwości nadać tej paczki dzisiaj. Paczkomat mam dosyć daleko. Prócz sprzedaży internetowej prowadzę jeszcze sprzedaż stacjonarną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@991221 Rozumiem, tak czy inaczej, nie masz obowiązku wysłać dzisiaj. Masz wysyłać zgodnie ze swoją deklaracją, a na tzw. predykcję czasu wysyłki autorstwa Allegro nie zwracaj uwagi

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tylko, że mam czas na wysłanie do czw., 13.03.2025 do 23.59 więc jak nie wyślę dziś to stracę punkty w jakości sprzedaży.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@991221 Nie stracisz. To jest czas przewidywany przez Allegro. Do statystyk liczy się czas deklarowany przez Ciebie. Było o tym pisane wiele razy, ale jak chcesz, można ponownie dopytać moderację @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Cześć @991221, tak jak @SpeedyGonzalezz napisał, do statystyk liczy się czas zadeklarowany przez Ciebie, czyli zamówienie o którym wspominasz musisz wysłać do 17.03.2025 🙂
Moderator

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
więc po jakiego grzyba wcinacie się pomiędzy wódkę a zakąskę i wprowadzacie kupujących w błąd? Akurat mam takiego na tapecie i do niego nie dociera że to jest czas przewidywany. I coś czuję że skończy się to negatywem a kiedy poproszę o usunięcie go, to od Was otrzymam informację że jest to subiektywne odczucie kupującego i nie ingerujecie w system komentarzy.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Okej, dziękuję
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@991221 Masz ustawione godziny graniczne dla wszystkich przewoźników ?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak, we wszystkich metodach dostawy mam ustawioną godzinę graniczną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@mdrogeria miał godziny graniczne, ale jak nadasz chociaż jedną po niej, to pal licho wzięło te godziny 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@sklep_solpio nie prawda , próbuję od mikołajek rozgryźć dlaczego tak się dzieje .Masę paczek nadałem po granicznej i dziś po 14 tej jak zwykle przeskoczył dzionek , to musi być jakiś błąd w ustawieniach , ale nie mogę go namierzyć .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@mdrogeria to pytaj już moderatorów mi przeskakuje zawsze jak po godzinie granicznej nadaje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@sklep_solpio nic to ,,, puszczam dalej , zobaczę , może kiedyś przeskoczy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
hej u mnie to samo się dzisiaj zadziało o 13:06 pokazało że muszę wysłać a mało tego pokazywało o 14:20 DHl IN-POST dostawa jurto ?
O co tu chodzi ? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Cześć @KIKOPIKO, czy chodzi Ci o zamówienie 7f7d5ef0-0003-11f0-bf4d-87d2f28c15fb?
W tym wypadku zadeklarowany czas wysyłki tego zamówienia to 14.03.2025.
Moderator
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak chodzi mi o to zamówienie ale jest czas na wysłanie do 13/03/25
- « POPRZEDNIA
-
- 1