anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

CZAS WYSYLKI PACZEK BLAD W RAPORCIE

emagnuseurope
#8 Zapaleniec#

Witam , mam problem pobrania rapotu czasu wyslki, ciagel wyskakuje error 

Widzę ze paczki sa zle sumowane , wydaje paczki tego samgeo dznia ok 99 % , natomiast w przeliczeniu widac ze wydaje paczki po 3 dniach ,

Nie mogę przeanalizować raportu ponieważ jest blad 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@emagnuseurope spróbuj proszę w pierwszej kolejności wyczyścić pliki cookie (najszybciej zrobisz to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE) oraz sprawdź czy błąd występuje też w oknie prywatnym incognito. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

emagnuseurope
#8 Zapaleniec#

Witam , chce sie dowiedzieć jak allegro oblicza wysyłki paczek , widzę ze pełno paczek zakupionych po godzinie 18 - jest zaznaczone jako opóźnienie nawet paczki zakupione o 23.00 w wysyłane z samego rana następnego dnia sa zaznaznaczne jako opoznienie przesylki . Moje pytanie brzmi czy ta sa mega bledy naliczane na moim koncie , czy o 23.20 mam lecieć z paczka odrzutowcem do inpostu ?

oznacz moderatorów

emagnuseurope
#8 Zapaleniec#

Na przykładzie paczka zakupiona o  godzinie 23 - jest na raporcie zaznaczona jako paczka nie wysłana na czas , wyslka nastepuje kolejnego dnia rano  o 10 rano odebrana przez kuriera i dostarczona następnego dnia roboczego 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@emagnuseurope podaj proszę przykładowy numer zamówienia, w którym była taka sytuacja. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

emagnuseurope
#8 Zapaleniec#

numer zamówienia  / ca4b34a0-d6ac-11ef-89c8-e7e1dab083cc / kupujący [edycja]

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@emagnuseurope nie podawaj proszę danych klientów na forum, ze względu, że jest to widoczne dla wszystkich. Sprawdziłam zamówienie i widzę, że jest one zaliczone jako wysłane na czas - klient złożył zamówienie 19 stycznia o godzinie 22:31, a czas na wysłanie zamówienia miałeś do 20 stycznia (i tak też nadałeś paczkę). Czyli tutaj wszystko się zgadza, nie jest ono policzone jako opóźnione. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Czas wysłania Allegro liczy od chwili odebrania przez kuriera jej od klienta/punktu. Bieganie z paczką po godzinie granicznej nie ma sensu bo będzie nadana dnia następnego.

Oczywiście nie powinieneś ustawiać czasu wysyłki na natychmiast 

oznacz moderatorów