Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć 🙂 JEsteście skarbnicą wiedzy o Allegro, dlatego pomyślałem żeby tu zapytać. Jakie macie doświadczenia związane z byciem Super Sprzedawcą? Warto przystąpić do tego Programu? Czy wiąże się on z jakimiś dodatkowymi kosztami? Haczykami?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
My mieliśmy przez dłuższy czas SS. Trafił się klient, który oznaczył dyskusję jako "nierozwiązaną", nie dało się z nim w ogóle dogadać, pachniało próbą wymuszenia, zresztą dostaliśmy negatywa. Allegro oczywiście z marszu odebrało nam SS. Po jakimś czasie Allegro uprzejmie nas poinformowało, że znowu spełniamy warunki. Szczerze? Dziękuję bardzo. Nie wpłynęło to na naszą sprzedaż, a jeżeli mamy się martwić, czy Allegro nie z naszej winy postanowi znowu nam cofnąć SS to wolimy dać sobie spokój i nie dać się traktować w taki sposób, w jaki potraktowało nas Allegro.
ELEKTROFUKS przerabiałem identyczną sytuację niemniej warto , ale nie za wszelką cenę mieć SS choćby dla monet , które wpływają na sprzedaż .
Cóz ja traktuje SS troche jak darmowego cukierka w markecie. Jest to jest a jak nie ma to nic sie nie dzieje.
Ja uważam że klientów niezależnie od znaczków należy jak najlepiej obsługiwac. Bo żaden znaczek nie zastąpi klietów którzy Cie polecają znajomym i sami wracają na kolejne zakupy.
@DyskBud moim zdaniem nie warto. Wielokrotnie miałem ten tytuł, traciłem go i ponownie otrzymywałem. Nie zauważyłem żadnego wzrostu sprzedaży w okresach posiadania znaczka. A co do ocen, to niestety jak tylko go otrzymywałem dostawałem jakieś negatywy z kapelusza, więc szkoda nerwów, bo to tylko taka marchewka na kiju dla sprzedawców 🙂
Aktualnie nie przystępuję już do programu pomimo spełniania kryteriów. Wolę mieć spokojną głowę.
DyskBud Chciałeś to masz wypowiedzi wielu sprzedających i jak mniemam w dalszym ciągu nic nie wiesz . Decyzja należy do Ciebie , haczyków i dodatkowych kosztów związanych z SS ze strony allegro nie ma .😁
i fajnie, że wypowiedziały się różne osoby 🙂 Jestem teraz bardziej świadomy. Bardzo wszystkim dziękuję.
nie warto, nie odpiszesz komukolwiek w 24 godziny to Ci zabiorą, jak mi się zdarzyło. bezczelni, bez empatii, roboty nastawione na kasę. tłumaczenie, że z chorą matką pojechałem do szpitala mają gdzieś. niedługo będziesz musiał odpowiadać w godzinę, albo w sobotni wieczór, bo taki sobie regulamin załatwią.
Osobiście miałem na swoim koncie firmowym długo SS ,nawet dostałem dyplom za zeszły rok ale jak przestałem sprzedawać przez kilka miesięcy to mi go zabrali a teraz przy obecnych wymogach jak wróciłem do handlu to nawet jak mi by chcieli go dać to nie zechcę .Kto chce ganiać bez wytchnienia i cieszyć się słupkami w rankingach to niech sobie lata ,są lepsze i przyjemniejsze sposoby na życie i zarabianie.