Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy długo zazwyczaj trwa weryfikacja danych? Czy faktycznie te 24h?
@Client:121474004 konkretnie jaką weryfikację masz na myśli? Weryfikacja konta do wypłat to ok. 3 dni robocze.
Chciałabym wystawić przedmiot na sprzedaż zależy mi na czasie a przelew wysłałam tradycyjnie jak i przez płatność blik bo myślałam że będzie szybciej
@Client:121474004 poprosiłam o sprawdzenie, czy wszystko okej z tym przelewem i czy możemy zadziałać z weryfikacją 🙂
Rozumiem w takim razie czekam mam nadzieję że będzie to szybko. A sprzedać muszę przez allegro lokalnie czy poprostu?
@Client:121474004 Wybór zależy od Ciebie. Nie musisz koniecznie wystawiać na Allegro Lokalnie. 🙂
Czy mogę prosić o pomoc z kwestią sprzedaży wystawiłam przedmiot na licytację jak i również przez kup teraz ktoś kupił ten przedmiot na to wygląda w wiadomościach dostałam kod QR czy to oznacza że został przedmiot kupiony? Pierwszy raz wystawiałam coś nie znam się. Nie chce dać się oszukać.
@Client:121474004 To jest właśnie próba wyłudzenia danych. Do finalizacji sprzedaży nie jest potrzebne ani podawanie maila, ani skanowanie kodu QR. Po prostu kupujący opłaca zamówienie, a Ty otrzymasz odpowiednie powiadomienie.
Wskazane konto zostało już zablokowane.