Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedaje przedmiot i status płatności jest rozpoczęty nie wiem czy moge w takim wypadku wyslac juz przedmiot czy zaczekać na przysłanie mi pieniędzy?
@L1onek Dopiero jak kasa na koncie, z wyjątkiem towaru za pobraniem.
Powinieneś poczekać. Na zwykłym Allegro kupujący ma 7 dni na zapłatę, na lokalnym 5 dni. No i może zakup anulować często nawet po zapłaceniu.
Oczywiście jak przedmiot wyślesz przed zapłatą to możesz nigdy pieniędzy nie zobaczyć. Chyba że wyślesz "za pobraniem" ale to też ryzykowne.
@L1onek Czekaj aż status wpłaty zmieni się na Zakończona.
Wpłata rozpoczęta nie oznacza, że klient zapłacił. Jeżeli nawet rozpoczął płatność, może jej nie kończyć, czyli może anulować.
@L1onek wysyłasz jak kasa będzie w zakładce Środki i historia operacji. w innym przypadku możesz jej nie zobaczyć 🙂 rozpoczęte to znaczy że coś wybrał ale nie dokończył 😞
kupujący straszy mnie skargą gdy płatność jest w realizacji i nie mam pieniędzy na koncie
@L1onek Nic Ci nie zrobi, nie daj się oszukać, masz środki na koncie dopiero wysyłasz, Status wpłaty musi być "zakończona".. Takie straszenie może tylko świadczyć o oszustwie.
@LEW433 dziekuje bardzo
@L1onek na konto to se musisz wypłacić, kasa trafia tu Środki i historia operacji. 🙂 Straszyć to se może nikt Ci nic nie zrobi 😉
Hehe... można by tutaj długo dyskutować, na temat zawarcia transakcji, odstąpienia od umowy, stanowiska All w tej sprawie i jego "pokrętnych" interpretacji prawa.
Nie będę pisał "elaboratu" - boo zaraz "nożyczki" się odezwą.
Generalnie - jak miał zapłacić i nie zapłacił - nie wysyłasz.