anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ktoś miał podobnie?

Gres_pl
#8 Zapaleniec#

Witam,
klientka zamówiła 2 szt. towaru, po 11 dniach skontaktowała się z nami że ona by chciała kupić jeszcze 1 szt. (posiadamy rabat ilościowy minus 45% na 3 sztukę.) Klientka zaproponowała zrobienie tego poza allegro, na co się nie zgodziliśmy.
Dzisiaj otrzymaliśmy ocenę negatywną:
"Zakupiłam 3 listwy dekoracyjne. Listwy zamówiłam w dwóch zamówieniach i nie zauważyłam że zamawiając 3 w jednym zamówieniu mogę uzyskać rabat 45% na 3 listwę. Napisałam maila do sklepu czy może mi naliczyc ten rabat poza allegro. Niestety otrzymałam odpowiedź że nie mogą bo będą mieli nieprzyjemności ze strony allegro. Uważam że jest to dobra wola sklepu i zawsze można dokonać korekty do faktury i zrobić ukłon w stronę klienta. Myślę że allegro nie zrobiłby z tego tytułu problemu. Nie polecam"
Allegro mówi że wszystko jest ok, w treści oceny klientka sama napisała że chciała złamać regulamin a my się nie zgodziliśmy.
Ma ktoś pomysł jak można rozwiązać taką sprawę? 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kostas11
#21 Demiurg#

@Gres_pl postrasz sądem czasem działa 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Gres_pl
#8 Zapaleniec#

Allegro czy kupującego? 🙂 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Gres_pl kupującego, allegro ma na to wywalone 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Gres_pl
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  może ktoś z moderatorów ma lepszy pomysł niż załatwianie sprawy przez adwokatów 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Gres_pl cześć, widzę, że złożyłaś reklamację odnośnie decyzji w sprawie pozostawienia tego komentarza. Muszę poprosić Cię o cierpliwość.
Twoje zgłoszenie zostanie rozpatrzone i otrzymasz od nas odpowiedź w wiadomości e-mail.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Gres_pl
#8 Zapaleniec#

@la_nika Jednak reklamacja odrzucona. Dziwna sytuacja, no ale widać że jeżeli klient chce poza allegro to chyba trzeba robić poza allegro 🙂 😉

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jeżeli komentarz był taki jak piszesz i jawnie nawoływał do zakupu poza Allegro, to Allegro powinno go usunąć i podziękować sprzedającemu.👑 Ogólnie kupująca powinna się wstydzić wystawiać taki komentarz, jak tak było.

oznacz moderatorów

Gres_pl
#8 Zapaleniec#

Tak też myślałem, jednak konsultant stwierdził że wszystko jest ok w ty komentarzu 🙂
Zgłosiłem reklamację tej sprawy, moje argumenty nie były wystarczające dla pracownika Allegro dlatego pytam o zdanie innych użytkowników. Może to ja jakoś źle to interpretuję 😉

oznacz moderatorów

Gres_pl
#8 Zapaleniec#

Niestety reklamacja odrzucona 🙂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

😕

oznacz moderatorów