Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry.Chcialem zrobic zwrot materaca firmie Heisberg.Odznaczylem zwrot i krok po kroku doszdlem do opcji wysylki.Nie moglem zrobic darmowego zwrotu wiec zamowilem odbior przesyki z domu przez kuriera Dpd za przesylka zaplacilem Blikiem 19,90zl oraz oraz byla tez informacja ze etykiete wydrukuje i przyklei kurier. Odbior mial byc w srode 08 10 2025 miedzy godzina 9-17.Okolo godziny 16tej zadzwonilem do kuriera i on powiedzial mi ,ze zapomnial i ze jutro przyjedzie.Nastepnego dnia okolo godziny 15tej, zadzwonilem do kuriera i on cytuje powiedzial "**piiip**a zapomnialem".Wiec umowilem sie na trzeci dzien ale pan kurier zazyczyl sobie, bym rano wyslal jemu smsa przypominajacego, wiec tak zrobilem.Dzisiaj trzeciego dnia pan kurier pojawil sie okolo 14,30 w domu byl syn i pan kurier poinformowal go ze przesylki nie odbierze poniewaz nie ma naklejonej etykiety.Po godzinie sprawdazilem w aplikacji allegro moje zakupy , zwroty i zauwazyle ze kurier odznaczyl ze przesylka odebrana.Mam pytanie jesli zaplacilem za kuriera w ablikacji Allegro to kto mi odda za przesylke ktorej nie odebrana?Co z ta etykieta?W aplikacji Allegro bylo napisane ze kurier wydrukuje etykiete ? No i czy kurier zachowal sie wlasciwie ?Che dodac ze od 18 lat jestem klientem Allegro i nigdy z takim dziadostwem sie nie spotkalem.Jestem spokojnym czlowiekiem nie szukam problemow ale w tej sytuacji czuje sie oszukany. Kurier do Grzegorz z dpd Gorzow wlkp.Przesylka to 0000039046110T.Prosze mi nie pisac abym zlozyl reklamacje w Dpd.Ja kuriera zamawialem przez Allegro wiec Allegro niech zlozy reklamacje do Dpd.Pozdrawiam H.Namyslowski
@Enric73 Proszę, skieruj swoje zgłoszenie przez formularz kontaktowy, dzięki temu doradca będzie mógł wyjaśnić sprawę bezpośrednio z przewoźnikiem.
@w_kiwi nie pisz Panu Namysłowskiemu, aby kierował sprawę przez formularz, bo napisał wyraźnie "Prosze mi nie pisac abym zlozyl reklamacje" 😉
@KOGIEL_T 😫 Szkoda, że nie wszystko mogę zrobić sama. ☹️