anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mógłbym odzyskać pakiet powitalny allegro?

motofurman
#8 Zapaleniec

Witam

Po utworzeniu konta na allegro wykonałem kurs pakietu powitalnego po którym miałem dostać zniżki natomiast wyniknęły jakieś problemy i ostatecznie musiałem pisać do was na pomoc. Ostatecznie nie wiem czy mi przyznano te zniżki bo nie mogłem sobie z tym poradzić natomiast ostatnio udało mi się znaleźć to centrum zniżek i wszystkie zniżki zostały zakończone a nie wykorzystałem ani jednego pakietu. Czy te zniżki mogły by być odnowione? Abym mógł je wykorzystać. Bardzo by mi na tym zależało, dziękuję.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@motofurman Proszę, podaj numer zgłoszenia, w którym kontaktowałeś się z nami w sprawie pakietu powitalnego. Niestety, takiego nie widzę. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

motofurman
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów

w_kiwi

@motofurman Dopytam o możliwość wznowienia takiego pakietu, ale zaznaczę, że nie mogę niczego obiecać. Pakiet został przyznany i go nie wykorzystałeś. Nie ma tu błędu z naszej strony. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

motofurman
#8 Zapaleniec

Okej, dobrze by było gdybym mógł go dostać ponieważ nie wiedziałem jak go wykorzystać i go znaleźć a chciałbym móc możliwość z niego skorzystania. Dziekuje 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @motofurman, otrzymaliśmy informację, że występuje u Ciebie blokada, która uniemożliwia wznowienie pakietu. Skontaktuj się proszę z nami w tej sprawie używając tego formularza.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

motofurman
#8 Zapaleniec

Teraz już powinna być zdjęta ta blokada 🙂

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@motofurman dopytam o możliwość wznowienia pakietu. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów