Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie, posiadam ofertę gdzie jest koszulka z różnymi rozmiarami i gdy wybiorę dany rozmiar koszulki to oceny oraz recenzje się zmieniają, czy da się to połączyć w całość gdyż jest to jeden ten sam produkt, załączam zdjęcie by było wiadomo o co chodzi dokładnie, pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Shop4Fans przykro mi, ale nie można połączyć tych ocen, ponieważ w katalogu produktów dotyczą one innych produktów. Na pierwszym zrzucie koszulki w rozmiarze 122/128, na drugim zrzucie koszulki w rozmiarze 134/140. Rozumiem, że to ten sam produkt, tylko inne rozmiary, ale technicznie nie mamy możliwości połączenia tych ocen.
Witam, rozumiem aczkolwiek inna oferta własnie mi się w ten sposób połączyła sama i wszystko mi się skumulowało, pozdrawiam
@Shop4Fans możesz podać numery ofert w których opinie produktowe się połączyły?
Nie mam po co podawać bo własnie ją rozłączyliście, opinie się skumulowały oraz recenzje... teraz to rozłączyliście tylko pytanie dlaczego ?
Nie rozumiem dlaczego tak psujecie wszystko ? płacimy tyle prowizji wam a wy zamiast pomagać sprzedawcom jeszcze bardziej im psujecie interes.