anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można ustawić automatyczne przypomnienie dla Kupujących o nieopłaconym zamówieniu?

MAMY ROZWIĄZANIE!
agunia1_aa
#7 Wielbiciel#

Czy można ustawić automatyczne wysyłanie maili do kupujących o dokończenie tranzakcji płatniczej?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@xyz96 nieprawda, Allegro udostępnia narzędzie o którym pisze @Client:44052296 . Nie wprowadzaj sprzedających w błąd.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Prawda, za pomocą wskazanego narzędzia też można. To nie jest wprowadzanie w błąd.

Tu też miało być wprowadzanie w błąd; https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/dlaczego-nie-dost%C4%99pna-opcja-szybkieg...

Ktoś uwielbia się czepiać.

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

"Ktoś uwielbia się czepiać" - a ktoś inny uwielbia w wątkach na dany temat wyciągać wpisy z innych wątków o czymś całkowicie innym, tym samym spamując nie na temat i rozmydlając główny wątek. Tradycyjnie wręcz uwielbia to robić.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg#

Kupujący ma  7 dni na opłacenie zamówienia po tym okresie z automatu powinien dostać przypomnienie bo ty możesz wtedy już składać wniosek o zwrot prowizji ale to obecnie tak nie działa. Ja takim sam piszę przypomnienia chyba że znam klienta i wiem że mogę poczekać na jego wpłatę. 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@agunia1_aa  w Zamówienia->Ustawienia zamówień->Automatyczne przypomnienie wysłane do kupujących, którzy nie opłacili zamówień

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@agunia1_aa dodam tylko, że zaproponowane przez @Client:44052296 rozwiązanie to opcja dostępna z wykupionym abonamentem, także u Ciebie zadziała 🙂 Więcej  informacji na ten temat znajdziesz tutaj.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów