Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ty a nie on?
Tak, ja mam firmę i jestem autoryzowanym sprzedawcą. A ta osoba chce odkupywać ode mnie produkty i sprzedawać je na allegro. Żąda ode mnie autoryzacji na allegro. Ale to chyba bez sensu, skoro ja na allegro nie będę tego sprzedawała.
@bano100 czy masz może zdjęcie lub zrzuty tej wiadomości o koniecznej autoryzacji?
Niestety nie mam zrzutów, to była rozmowa telefoniczna.
W ciula Cię nie robi?
Właśnie też tak się zastanawiam. Nie znam się na autoryzacji na allegro, ale skoro ja nie będę tego sprzedawała tutaj to nie wiem po co mi autoryzacja.
@bano100 Albo to leszcz, który nie ma pojęcia, o czym pisze, albo chce Ci zrobić jakieś kuku. Na Allegro każdy sprzedaje na swój rachunek i w swoim imieniu, żadne autoryzacje przez osoby trzecie nie wchodzą w grę.
Niestety jakiś czas temu Allegro wymyśliło sobie, że aby sprzedawać oprogramowanie trzeba mieć autoryzację producenta lub oficjalnego dystrybutora. Nie ważne, że możesz je dostać w każdej hurtowni IT i sprzedawać na wolnym rynku bez jakiekolwiek zgody. Oczywiście mówimy tu o standardowych wersjach oprogramowania.
Jeśli tak, to tą autoryzację musi mieć osoba, która będzie sprzedawała moje produkty na allegro. Ja mam autoryzację producenta, ale nie będę sprzedawać na allegro.