anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy muszę dokonywać autoryzacji na allegro?

MAMY ROZWIĄZANIE!
bano100
#7 Wielbiciel#
  • Witam,
    Jeden sprzedawca na allegro chce sprzedawać moje produkty Microsoft. Powiedział mi, że aby on mógł sprzedawać moje produkty to ja muszę się zautoryzować na allegro. Czy to prawda, że tak jest? Nadmieniam, że jestem już autoryzowanym partnerem Microsoft. Proszę o informację.
oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
LEW433
#21 Demiurg#

Ty a nie on?

oznacz moderatorów
bano100
#7 Wielbiciel#

Tak, ja mam firmę i jestem autoryzowanym sprzedawcą. A ta osoba chce odkupywać ode mnie produkty i sprzedawać je na allegro. Żąda ode mnie autoryzacji na allegro. Ale to chyba bez sensu, skoro ja na allegro nie będę tego sprzedawała.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bano100 czy masz może zdjęcie lub zrzuty tej wiadomości o koniecznej autoryzacji? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
bano100
#7 Wielbiciel#

Niestety nie mam zrzutów, to była rozmowa telefoniczna.

oznacz moderatorów
milka1234567890
#18 Luminarz#

W ciula Cię nie robi?

oznacz moderatorów
bano100
#7 Wielbiciel#

Właśnie też tak się zastanawiam. Nie znam się na autoryzacji na allegro, ale skoro ja nie będę tego sprzedawała tutaj to nie wiem po co mi autoryzacja.

oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@bano100 Albo to leszcz, który nie ma pojęcia, o czym pisze, albo chce Ci zrobić jakieś kuku. Na Allegro każdy sprzedaje na swój rachunek i w swoim imieniu, żadne autoryzacje przez osoby trzecie nie wchodzą w grę. 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
pecela
#17 Koryfeusz#

Niestety jakiś czas temu Allegro wymyśliło sobie, że aby sprzedawać oprogramowanie trzeba mieć autoryzację producenta lub oficjalnego dystrybutora. Nie ważne, że możesz je dostać w każdej hurtowni IT i sprzedawać na wolnym rynku bez jakiekolwiek zgody. Oczywiście mówimy tu o standardowych wersjach oprogramowania.

oznacz moderatorów
bano100
#7 Wielbiciel#

Jeśli tak, to tą autoryzację musi mieć osoba, która będzie sprzedawała moje produkty na allegro. Ja mam autoryzację producenta, ale nie będę sprzedawać na allegro.

oznacz moderatorów