anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czy muszę miec kartę stałego pobytu?

HuntTech
#7 Wielbiciel#

Witam, Nie mogę dokończyć rejestracji firmy. Jestem Z Ukrainy i otworzyłam działalność gospodarczą w Polsce z polski NIP. Mam konto firmowe w banku w PL. Mam też nadany numer PESEL polski. Nie posiadam karty stałego pobytu- nie była mi do niczego potrzebna i nie jestwymagana do prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@HuntTech muszę poprosić Cię o cierpliwość, otrzymasz od nas odpowiedź w korespondencji e-mail w sprawie nr 34883370. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

HuntTech
#7 Wielbiciel#

Niestety sprawa nadal w toku i mam zablokowane srodki na koncie. Jeden konsultant każe mi wykonać przelew weryfikacyjny, którego nie moge wykonać ze względu iż moja weyfikacja jest w trakcie. drugi konsultant piszę że cierpliwości i Allegro jest w kontakcie z operatorem jednak nic się w tej sprawie nie dziej. Mam zablokowane swoje pieniądze. Czy można to jakoś szybciej rozwiązać?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@HuntTech przykro mi, ale nie jestem w stanie tego przyspieszyć. Musimy poczekać na wiadomość od operatora płatności. Ponownie muszę poprosić Cię o cierpliwość, odpowiedź otrzymasz w sprawie nr 34883370. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

HuntTech
#7 Wielbiciel#

ok A ile taka weryfikacja może potrwać?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@HuntTech nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, operator odpisał, że zrobią to tak szybko jak będzie to możliwe. Wiem, że nie jest to satysfakcjonująca odpowiedź, ale operator nie podał nam konkretnego czasu weryfikacji. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów