anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy na Allegro można wystawiać oferty z minimalnymi opisami, np. składającymi się z jednej kropki?

HYDROREN
#8 Zapaleniec#

Zauważyłem na Allegro ogłoszenie u jakiegoś sprzedawcy, w którym opis oferty ogranicza się do jednej kropki. To pierwsza taka sytuacja, na którą natrafiłem, dlatego z ciekawości chciałbym zapytać, czy na Allegro można zamieszczać oferty bez opisu lub z minimalnymi opisami? Z tego co czytałem to jak dobrze pamietam to na Allegro Lokalne nie trzeba zamieszczac opisu a na Allegro? 😄

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@HYDROREN, opis oferty rzeczywiście nie powinien tak wyglądać - możesz zgłosić daną ofertę lub podesłać nam tutaj jej numer:) 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@HYDROREN Skierowałam ofertę do weryfikacji. Dziękuję za zgłoszenie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@HYDROREN opis tak może wyglądać, a nawet powinien wyglądać

serwis właśnie usunął mi kilkanaście ofert twierdząc uniteka z kablami hdmi, sugerując że opisy były zbyt obszerne, przyczepili się do zdjęć producenta, w których opisywał dokładnie zasady, funkcje i budowę tego sprzętu

więc konsument nie dostanie z winy serwisu kompletnego opisu tylko jakieś g. zalecane przez allegro

w opisie oferty nie możesz napisać np: keczup tej firmy mi osobiście najlepiej smakuje w przeciwieństwie do keczupu firmy x lub frazy: nie wrzucaj mentosa do coca coli

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Weź po prostu mu napisz, że zapomniał opisać. Możliwe że gość tworzył nowy produkt i nie chciał by ktoś inny miał "prawo" go sobie używać we własnych ofertach. Dlatego dał kropkę. A potem opis poprawi. 

oznacz moderatorów