Mam zablokowaną sprzedaż. Wczoraj rozmawiałem z konsultantką. Sprawa niezałatwiona a dzisiaj cisza.
@nananamusic_com przykro mi, ale na forum nie mam możliwości pomóc w sprawie blokady konta - ten temat możesz wyjaśnić jedynie mailowo. Z mojej strony poprosiłam o jak najszybsze, zaopiekowanie Twojego zgłoszenia.
Widzę, że nie doczekam się na kontakt ze strony Allegro.
Mam pytanko. Mam dwa zablokowane konta, które są w likwidacji. Czy po likwidacji tych kont, po upływie sześćdziesięciu dni, będę mógł otworzyć nowe konto bez obciążeń?
@nananamusic_com w pierwszej kolejności należy wyjaśnić kwestię nałożonej blokady na kontach. Na ten moment muszę poprosić Cię o cierpliwość, otrzymasz od nas odpowiedź mailowo.
Miałem chwilę wolną i zacząłem przeglądać pocztę. Znalazłem powód blokady konta. Nie wysłałem płyty gościowi, który dokonał zakupu na Allegro lokalnie. Allegro ściągnęło kasę, gość dostał płytę gratis (chociaż kosztowała 70 PLN) a konto od trzech miesięcy zablokowane. Tylko monopolista może traktować klienta jak gowno. Na ibeju taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia. No ale ibej nie jest monopolistą. No i oczywiście Allegro zrobiło na mnie donosik do skarbówki.
@nananamusic_com Wyjaśnij proszę to wyjaśnienie w korespondencji mailowej.
@nananamusic_com Jesteś w kolejce oczekujących , a może być ona długa i kręta i trudno przewidzieć kiedy dostaniesz odpowiedź i czy będziesz z niej zadowolony.