Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,dziś miałam okazję sprzedać rzecz na platformie allegro, pobrano mi z konta 1000 zł a jednak jakiej kolwiek etykiety do wysyłki brak.Pani zamawiała przez InPost,chciała bym się dowiedzieć czy te 1000 wróci z powrotem na konto?I gdzie mogę sprawdzić dane do wysyłki kupującego gdyż na allegro nic nie mam 🤦 Pozdrawiam
@Client:76883283 Jak to miałaś okazję sprzedać i pobrano Ci z konta 1000 zł?
Co widzisz w tej zakładce - https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/sprzedane
Nie było czasem tak, ze dostałaś kod QR lub "link do pobrania płatności"?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:76883283 poproszę numer lub link do Twojej oferty, której dotyczy ta sprzedaż.
Nazwa kupującego to jumpjet1
Imię podano Magdalena
Linku nie mogę wygenerować
@Client:76883283 powiedz mi proszę skoro sprzedałaś przedmiot to dlaczego z konta zniknęło Ci 1000 zł. Czy klikałaś w jakiś link, przesyłałaś pieniądze przez Blik? Gdzie dokładnie wysłałaś swoje zgłoszenie?
Dzwonił do mnie numer,który pani zaraz podam:+48222561531
Podawali się za waszą platformę,Powiedziano mi że 1000zl jest pobierane od każdego kto zaczyna u was sprzedawać,podobna sytuację miałam na **piiip** z tym że pieniądze od nich wróciły odrazu,bo rzeczywiście dzwoniła tamta platforma.Bylo sprawdzane jeszcze na policji dla pewności.Tutaj niestety nie wróciły.tak proszono o blik.zgloszenie wysłałam do centrum pomocy Allegro.Ale jutro jak się sprawa nie wyjaśni idę na policję bo tak nie może być.
Nie wierzę… 🙉
To jest tragedia normalnie.Wczesniej nie miałam takich incydentów.Nawet z innymi platformami a było podobnie A tu proszę.
Niestety, ciężko w to wszystko uwierzyć. Ludzie się nie zmienią.
@Client:76883283 a w tytule operacji pewnie wypłata w bankomacie 🙈🙉🙊
Client:76883283 Jako Allegro nigdy nie pobieramy opłat od sprzedających rozpoczynających sprzedaż i na pewno nie przez telefon. Z uwagi na to, że nie widzę żadnego zgłoszenia od Ciebie (niewiele ono pomoże w tej sytuacji) udaj się proszę od razu na policję, bo niestety zostałaś oszukana.
No zgłoszone mialam.Ale trudno,tak czy tak trzeba to zgłosić
@Client:76883283 Musi być kasa na koncie tu:https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji a jak masz ustawione i aktywowane wypłaty z konta to są na twoim koncie, nie masz musisz aktywować: https://help.allegro.com/sell/pl/c/konto-do-wyplat
Witam,dziś miałam okazję sprzedać rzecz na platformie allegro, pobrano mi z konta 1000 zł a jednak jakiej kolwiek etykiety do wysyłki brak.Pani zamawiała przez InPost,chciała bym się dowiedzieć czy te 1000 wróci z powrotem na konto?I gdzie mogę sprawdzić dane do wysyłki kupującego gdyż na allegro nic nie mam 🤦 Pozdrawiam
Nie żartuj, sprzedałaś i dopłacasz 1000 zł do sprzedaży. Raczej dałaś się wrobić w oszustwo, może moderatorki pomogą, ale daj jakiś namiar na kupującego, link lub nazwa kupującego, nazwa lub numer oferty......
Napisałam już do pomocy allegro.zobaczymy co odpiszą
Nazwa kupującego to jumpjet1
Sezon na jelenie trwa w najlepsze....😁
@godar456 przeraża mnie skala tego zjawiska
Mnie przeraża jak to szybko postępuje, teraz złodzieje to "lepsza rasa", powód do dumy ze się kogoś okradło, dokąd to wszystko zmierza?🤔