Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Jestem początkującym sprzedawcą, mam konto firmowe na Allegro.pl. Przygotowaliśmy cennik dostaw i podpięliśmy pod oferty (nie licytacje). Jest on dostosowany pod wytyczne Allegro Smart, ale moje konto sprzedawcy nie spełnia jeszcze wymagań Smart. W środę zrealizowaliśmy wysyłkę, klient nie zapłacił za dostawę (tj. dostawa była za 0 zł). Chciałbym się upewnić, na jakiej podstawie klient dostał wysyłkę za 0 zł, może jakieś niedopatrzenie techniczne? Dziękuję z góry za pomoc.
@EQUIMM_dystr Cześć 🙂 Z tego, co widzę, zamówienie 3f1e3370-1832-11ef-81d0-998f93eb304d było w ramach Smart, oferta w momencie zakupy była oznaczona ikoną Smart - zweryfikuję to z odpowiednim zespołem. 🙂
Witaj Ola, dzięki za szybkie sprawdzenie. Czekam na dalsze wieści, nasza firma jest jeszcze zielona w tych kwestiach Smartowych 🙂
@EQUIMM_dystr Dzięki za cierpliwość 🙂 24 maja rzeczywiście nie spełniałeś warunków Smarta, ale zamówienie jest z 22 maja, a tego dnia miałeś neutralną jakość, więc kwalifikowałeś się do Smarta! 🙂
Dziękuję i wszystko jasne 🙂