Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam sprzedałem zegarek longines otóż w przeciągu bodajże 5 minut dwie osoby kupiły ten sam zegarek lecz ten drugi kupują wpłacił jako pierwszy i zegarek mu wysłałem Otóż kilka dni później ten który kupił jako pierwszy chce zegarek wiec przedstawiłem sprawę panu z Kielc i chciałem oddać pieniądze lecz dogadaliśmy się że wyślę mu inny zegarek na co przystał i też tak uczyniłem Wysłałem wam nr przesyłki itp To nie jest mój problem że kupujący nie odpowiada a was proszę przestańcie mnie męczyć Krzysztof
@Client:48636875 jeśli wystawiłeś jedną sztukę to jak mogły kupić dwie osoby ???
Zapytaj allegro
Może omyłkowo wpisałeś większą ilość niż 1 sztuka. Normalnie nie da się wygrać kilku osobom tej samej sztuki jak jest tylko jedna wystawiona .
Skoro wiesz lepiej jest data i godzina jak minuty różnica bodajże 5 min
@Client:48636875 Cześć. Dwie osoby mogły zakupić ten sam zegarek, ponieważ wystawiłeś z nim dwie oferty na Allegro Lokalnie: eeec071a-fbaf-4468-be3d-df245b4db331 i 8cda4c80-6c6a-42be-8e12-a28299d73e39.
Witam skoro tak pani twierdzi Ok więc proszę coś z tym zrobić by nie przysłano już e-mail gdyż ten gość z Kielc wziął inny zegarek który mu wysłałem i odebrał Uważam sprawę za zamkniętą dzięki Krzysztof
@Client:48636875 Prześlij nam proszę numer listu przewozowego paczki lub inne potwierdzenie nadania przez ten formularz.
Proszę sprawdzić już wystarczy wysłam zdjęcia .Na tym koniec sprawdzicie sobie co po wysyłałem do was jestem już zmęczony wiecznym pisaniem